Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik ha egy férfinak ilyen mellkasa van?
#14 Tiszteletben tartom a véleményed, de szerintem a lapos, izomtalan mellkas egyáltalán nem férfias, és teljesen semleges reakciót vált ki az emberben. Egy felmérés szerint a nők a legvonzóbb testrésznek tartják.
Nem, nekem az ilyen mellkas furi, mintha csöcse lenne a csávónak. Az meg elég gyerekes, hogy csak azért, mert a többségnek nem tetszik, elkezdesz bunkózni.
Én nem tudom ez a kutatás mennyire megbízható, de gyanús, hogy az arc csak 2%-nak fontos. Nem hinném, hogy ez így túl hiteles.
#17 Ahogy én láttam/hallottam a legtöbb nő nem igényli hogy egy férfi jóképű legyen mivel a nők állitólag messze nem annyira vizuális tipusok mint a férfiak.
Megértem hogy nem hoz minden nőt lázba a mellizom, de néhányan itt úgy reagálnak mintha direkt hátrány lenne ha egy férfinak ilyen van. Ez kb. olyan mintha azt mondaná valaki hogy egy férfinak ne legyen már feneke. A női mell, és a kigyúrt férfi mellizom teljesen más. Amit pedig belinkeltem még nem nevezhető túl izmosnak szerintem.
nálam ez jön be, ha a linkre kattintok:
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>
<RequestId>A13B7ADB68BAEC77</RequestId>
<HostId>0h/TDH1dxrn+CqOaCqZKJ8aG0HCaJJ4CGSPOeR7ig4hsic5OnHtz84TB6/PyuVS6BBWqGRc+gF0=</HostId>
</Error>
:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!