Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszik ha egy férfinak ilyen mellkasa van?

Figyelt kérdés
[link]

2020. nov. 9. 17:35
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#10 Tudom hogy nem mindenkinek, de szerintem a többségnek igen.
2020. nov. 10. 22:03
 12/33 anonim ***** válasza:
Itt 6 konkrét olyan válasz érkezett ami a kérdésre válaszolt csak, és a 6 válaszból egy, az első jelentette ki hogy tetszik neki a maradék 5 nem, ennyit a többségről.
2020. nov. 10. 22:05
 13/33 A kérdező kommentje:
#12 6 válaszból nem lehet átlagot vonni. Az oké hogy nem hoz mindenkit lázba, de aki olyat ir hogy "mű" meg hogy "lufi csöcs" az szerintem csak irigységből irja, mert szebb, és vonzóbb mint az ő melle.
2020. nov. 10. 22:22
 14/33 anonim ***** válasza:
Akkor marad 4 és 3:1 az arány, nem nagy minta az igaz, de azt azért mutatja hogy a többségnek nem tetszik, és pl nekem se tetszik, csak én nem luficsöcsként fogalmaztam volna, de a lényeg ugyanaz.
2020. nov. 10. 22:25
 15/33 A kérdező kommentje:

#14 Tiszteletben tartom a véleményed, de szerintem a lapos, izomtalan mellkas egyáltalán nem férfias, és teljesen semleges reakciót vált ki az emberben. Egy felmérés szerint a nők a legvonzóbb testrésznek tartják.

[link]

2020. nov. 10. 22:34
 16/33 anonim ***** válasza:
24% a felmérés szerint, magyarul 76% akinek más az elsődlegesen fontos szempont. Jó picit árnyalt a kép mert ugye itt a legfontosabbat veszik ki, de akkor azért egybevág a dologgal, ha itt kérdeznénk meg 100 embert akkor valszeg 25 azt mondaná hogy tetszik neki, de a többieknek ugye valami más részlet volna ami fontos. :)
2020. nov. 10. 22:36
 17/33 anonim ***** válasza:

Nem, nekem az ilyen mellkas furi, mintha csöcse lenne a csávónak. Az meg elég gyerekes, hogy csak azért, mert a többségnek nem tetszik, elkezdesz bunkózni.

Én nem tudom ez a kutatás mennyire megbízható, de gyanús, hogy az arc csak 2%-nak fontos. Nem hinném, hogy ez így túl hiteles.

2020. nov. 11. 01:43
 18/33 A kérdező kommentje:

#17 Ahogy én láttam/hallottam a legtöbb nő nem igényli hogy egy férfi jóképű legyen mivel a nők állitólag messze nem annyira vizuális tipusok mint a férfiak.

Megértem hogy nem hoz minden nőt lázba a mellizom, de néhányan itt úgy reagálnak mintha direkt hátrány lenne ha egy férfinak ilyen van. Ez kb. olyan mintha azt mondaná valaki hogy egy férfinak ne legyen már feneke. A női mell, és a kigyúrt férfi mellizom teljesen más. Amit pedig belinkeltem még nem nevezhető túl izmosnak szerintem.

2020. nov. 11. 13:25
 19/33 anonim ***** válasza:
Igen
2020. nov. 13. 08:38
 20/33 anonim ***** válasza:

nálam ez jön be, ha a linkre kattintok:

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

<Error>

<Code>AccessDenied</Code>

<Message>Access Denied</Message>

<RequestId>A13B7ADB68BAEC77</RequestId>

<HostId>0h/TDH1dxrn+CqOaCqZKJ8aG0HCaJJ4CGSPOeR7ig4hsic5OnHtz84TB6/PyuVS6BBWqGRc+gF0=</HostId>

</Error>

:D :D

2020. nov. 15. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!