Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még jó mellű nők egyáltalán?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, de eddig mindig csak lógó mellű nőim voltak.
Szeretem a nagy melleket, de azért van olyan is,ami nagy, de nem lóg és nem is plasztikázott. Legalábbis azt hittem eddig.
2020. nov. 8. 23:04
11/25 anonim válasza:
#10: huhh, de szétnyalnám neki.
12/25 anonim válasza:
Bizonyos méret után minden természetes mellnek van egy kellemes kis "esése". Ha neked plasztikcica kell akkor keress azt. Nagyon szerencsés génekkel van megáldva akinek C, D kosár esetén teljesen előre áll, ritka mint a fehér holló. Fogadd el barátom, hogy ha mellméret mániás vagy akkor a természetes melleknek lesz esése - de pont azzal együtt lesz gyönyörű.
13/25 anonim válasza:
Vannak.Például én."E"kosaras melltartót hordok és nem lógnak a melleim.Teltek,jó fogásúak.Ráadásul 40+ -os a korom.Fontos a helyes testtartás,létezik melltorna is.Valamint a jó minőségű,kényelmes melltartó is fontos.Sok folyadékot kell inni,akkor a bőr megfelelő hidratáltsága is adott lesz.
14/25 anonim válasza:
#13 És legelőször ki kell húzni az 5öst a genetikai lottón.
16/25 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy hamis elvárásaid vannak. Az a normális, ha a cici lóg, akár a kicsi is, ez a természetes.
17/25 anonim válasza:
13-as!
Milyen melltornát végzel?
18/25 anonim válasza:
Lehet hogy neked túl nagyok az elvárásaid. Minden cici szép a maga nemében valakinek.
19/25 anonim válasza:
14-es.
Lehet,hogy én kihúztam.Fiatalkoromban voltak világbajnok melleim.Volt olyan partnerem,aki konkrétan azt mondta,hogy túl szépek...
A melltornát már akkor elkezdtem csinálni,hogy a lehető legtovább szépek maradjanak.A mai napig csinálom.
Mindig jó,kényelmes melltartóim voltak.
A helyes testtartásra ügyelni kell és a megfelelő folyadékbevitelre is.
Hidd el,ezek mind fontosak.:)
20/25 anonim válasza:
15-ös.
Ismerjük egymást? :)
Vagy a felsoroltakkal értesz egyet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!