Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak még jó mellű nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még jó mellű nők egyáltalán?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, de eddig mindig csak lógó mellű nőim voltak.

Szeretem a nagy melleket, de azért van olyan is,ami nagy, de nem lóg és nem is plasztikázott. Legalábbis azt hittem eddig.

2020. nov. 8. 23:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
#10: huhh, de szétnyalnám neki.
2020. nov. 8. 23:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos méret után minden természetes mellnek van egy kellemes kis "esése". Ha neked plasztikcica kell akkor keress azt. Nagyon szerencsés génekkel van megáldva akinek C, D kosár esetén teljesen előre áll, ritka mint a fehér holló. Fogadd el barátom, hogy ha mellméret mániás vagy akkor a természetes melleknek lesz esése - de pont azzal együtt lesz gyönyörű.
2020. nov. 9. 00:06
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Vannak.Például én."E"kosaras melltartót hordok és nem lógnak a melleim.Teltek,jó fogásúak.Ráadásul 40+ -os a korom.Fontos a helyes testtartás,létezik melltorna is.Valamint a jó minőségű,kényelmes melltartó is fontos.Sok folyadékot kell inni,akkor a bőr megfelelő hidratáltsága is adott lesz.
2020. nov. 9. 02:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#13 És legelőször ki kell húzni az 5öst a genetikai lottón.
2020. nov. 9. 04:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
13: igen, ezt tanúsítom!
2020. nov. 9. 04:14
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj kérdező, hogy hamis elvárásaid vannak. Az a normális, ha a cici lóg, akár a kicsi is, ez a természetes.
2020. nov. 9. 07:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

Milyen melltornát végzel?

2020. nov. 9. 07:16
 18/25 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy neked túl nagyok az elvárásaid. Minden cici szép a maga nemében valakinek.
2020. nov. 9. 07:32
 19/25 anonim ***** válasza:
64%

14-es.

Lehet,hogy én kihúztam.Fiatalkoromban voltak világbajnok melleim.Volt olyan partnerem,aki konkrétan azt mondta,hogy túl szépek...

A melltornát már akkor elkezdtem csinálni,hogy a lehető legtovább szépek maradjanak.A mai napig csinálom.

Mindig jó,kényelmes melltartóim voltak.

A helyes testtartásra ügyelni kell és a megfelelő folyadékbevitelre is.

Hidd el,ezek mind fontosak.:)

2020. nov. 9. 10:54
 20/25 anonim ***** válasza:
51%

15-ös.

Ismerjük egymást? :)

Vagy a felsoroltakkal értesz egyet?

2020. nov. 9. 10:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!