Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is belegondolt már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is belegondolt már, hogy a nőknek milyen rossz?

Figyelt kérdés
Rengeteg férfinak nincs nagy mérete, ezért nem minden nő párjának van akkora, amekkorát a nő szeretne. Nagyon sok 10-15cm közötti mérettel rendelkező férfi van, de nőt még nem láttam, akinek ez igazán jó lenne. Ki lehet elégíteni ekkorával is egy nőt, de sehol nincs egy nagy mérethez képest. Kevés nőtől hallottam ugyan, hogy ő a kisebbet preferálja, ezért elég neki egy 15-16 centis is, de kevesen voltak. Az összes többi nőnek 18cm vagy nagyobb volt a legjobb. És ezek nem anonim emberek, mint pl itt, hanem tényleg nők.

2020. nov. 8. 19:39
1 2
 11/18 StevenUp ***** válasza:
45%

Alapjáraton a G-pont izgatásától lehet egy nőnek leggyakrabban hüvelyi orgazmusa

(lányok lehet kijavítani nyugodtan mert pasi vagyok és a női anatómia a ti asztalotok)

A G-pont kb 5 centire helyezkedni el általában a hüvely bemenettől számítva a felső részén a hüvelynek.

Namármost ha a pasi képes a G-pont stimulálására, akkor nagy eséllyel elélvez a nő.

De ide nem kell 18 centis farok...

Csak technika. Tehát ha a nő nem tud elélvezni akkor nagy eséllyel a pasi a béna és nem a farok mérete miatt hanem egész egyszerűen azért mert nem ért a nőhöz. Ezért meg nem a farkat kell hibáztatni és nem a nőt hanem azt a balekot aki nem tud bánni a farkával.

2020. nov. 8. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Én bevallom őszintén, hogy a 10centi nekem is kicsi lenne. Viszont a 15-16 cm nekem pont tökéletes méret:D volt nagyobb farkú pasim, de minek? Úgysem fér be:D meg fáj is ha eléri a méhszájat
2020. nov. 8. 21:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem 14-15 cm, de barátnőm kicsit rövidnek találja.

Vagyis éppen határeset, mert ha kicsit kisebb lenne folyton kicsúszna mikor lovagol.

Szerinte 17-18 cm ami ideális hosszúság.

155 cm-es kis csajszi és elég sok partnere volt előttem, szóval tapasztalt is.

Twerk mozgással lovagol, nagyon gyorsan tudja csinálni.

2020. nov. 8. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Így csinálja csak sokkal gyorsabban és hosszabb mozgással.

[link]

2020. nov. 8. 22:50
 15/18 A kérdező kommentje:
#13 Akkor a te barátnődre is tökéletesen igaz, amit írtam.
2020. nov. 8. 23:13
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért nem olyan ritka, hogy egy nőnek tényleg jó legyen a 10-15 cm is. Mármint ne csak "elég" legyen neki, hanem valóban ne vágyjon nagyobbra. Úgyhogy globálisan én nem érzek akkora eltérést a "kereslet" és a "kínálat" között. Az ilyen méretű pasik többsége tudna találni magának olyan nőt, aki ezt valóban élvezi. Ha kellően sokáig keresne. A gond viszont az, hogy a párok sokszor megalkusznak. Pedig észre kéne venni nyugodtan, ha a méret nem megfelelő. Szóval hiába van meg egyéb téren az összhang, ha a pasinak kicsi, a nő pedig nagyobbat szeretne, akkor ki kéne mondani bátran, hogy ez nem jó, és elválni békében, ahelyett, hogy próbálnak alkalmazkodni egy életen át. Vagy legalábbis sokáig, hogy aztán már a közös lakás, gyerek is meglegyen, és ezeket követően menjenek szét.
2020. nov. 10. 15:45
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Azért 10 és 15 között óriási különbség van. A 15 már jó,de a 10 elég kevés.
2020. nov. 12. 07:42
 18/18 anonim ***** válasza:

A nők csakis a csikló verésétől élveznek el. Akármekkora farok megteszi, amelyik jól beakad a hüvely felső peremébe. Ezért a tíz centi már elégséges, a tizenöt gyakorlatilag optimális. Csak a szüléstől kitágult vaginájú nők igénylik a lófarok méretű péniszeket, de azok meg ki lehet elégíteni csiklószopással.

Amúgy meg csak maradjanak a nők kussban és örüljenek, hogy gyakorlatilag semmilyen igény nincs támasztva a testükkel szemben az átlagférfiak részéről. Hisz míg egy "szép" férfinak meg kell izmosodnia kemény gyúrással, a "szép" nőknek elég a természetes zsírpárna meg a mosoly. Míg a férfinak többségének kemény munkával meg kell küzdenie az anyagiakért, a nőnek a lába közti lyuka felér egy bőségszaruval. Úgyhogy csak becsüljék meg a f@szt ami kijut nekik!

2021. okt. 8. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!