Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis pénisszel hogy legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis pénisszel hogy legyen teljes életem?

Figyelt kérdés
10cm alatt van a méretem egyszerűen nem merem senkinek sem megmutatni

2020. nov. 8. 18:53
 1/9 Nikszike ***** válasza:
63%
Kinek kellene mutogatnod?
2020. nov. 8. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem ez a legfontosabb. Kis mérettel és élnek férfiak párkapcsolatban. Nekem sem sokkal nagyobb.
2020. nov. 8. 18:57
 3/9 A kérdező kommentje:
hát akinek nem ekkora nem is tudja elképzelni milyen szörnyű érzés ez :(
2020. nov. 8. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nagyobb,de hidd el én sem mutogatom. Nem szokás.
2020. nov. 8. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Felfogás kérdése, mitől lenne ez olyan szörnyű? Nem ezen múlik a szimpátia, a szerelem.
2020. nov. 8. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan csajt, akit hidegen hagy a szex, és mindegy mivel dugod. Hidd el, sok ilyen van.
2020. nov. 8. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok,ez a fétise,ezer ilyen kérdést írt már ki,az izgatja ha alázzák a cerkája miatt. Beteg,agyhalott
2020. nov. 8. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy fentebb is írtak, tuti találsz csajt rá . Mondjuk lehet nem a szex lesz a kapcsolat középpontjában.

Ha ez megnyugtat nekem 16 cm, van barátnőm és azon kívül is lennének rá jeletkezők, és mégsem szexelek, de már évek óta, senkivel sem. Szóval tökmindegy lenne mekkora...

2020. nov. 8. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:
1) Elfogadod önmagad. 2) Leteszel annyit az asztalra hogy emberileg bőven kompenzáld a méreted. 3) Megtanulod használni és az egyéb "szexpraktikákat". Van egy ismerősöm 10 cm alatti, boldog párkapcsolatban él (s a tévhitekkel ellentétben egyébként nagyon is csinos a felesége), család, gyerek és a világ legnagyobb f.szára sem cserélné le / lépne félre a felesége.
2020. nov. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!