Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondd el, milyen nőt találsz abszolút faszlohasztónak első ránézésre?
Figyelt kérdés
Csak a külsőre gondolok. Minden jöhet, amitől "elmegy az étvágyad" egy nőtől! Olyan dolgokra vagyok kíváncsi, amit ha meglátsz egy nőn(ruha/kiegészítő,akármi) vagy rendelkezik azokkal a külső tulajdonságokkal(pl túlsúly, ronda bőr), semmi pénzért nem érnél hozzá, undort vált ki belőled.
Ne legyetek sablonosak, minden jöhet, amitől rosszul vagytok.
Hajrá!
2020. nov. 8. 18:52
11/14 anonim válasza:
A külsőségek annyira nem lohasztanak le, nem ettől függ az egész. Viszont ha egy elég csúnya lány, a kinézete mellé még hülye és béna is egyszerre, ráadásul mindezek mellett szépnek hiszi magát, na az kész halál. Egy ilyen esetem volt, egy baráti társaságban rámnyomult egy ilyen csaj. Alacsony, csúnya arc, aránytalanul kövér (tehát széles csípő, lapos segg, mell nuku). Mellé meg egy nagy adag magabiztosság, el nem tudom képzelni, honnan volt neki. Ő nézett hülyének, hogy nem akartam lesmárolni. Egy italozás során azt mondtam neki, oké, mutasson is valamit (nem gondoltam komolyan). Sajnos mutatott, félrevitt egy szobába, letérdelt, levette a melltartót, stb. Olyan visszataszító volt az egész kinézet, és maga a helyzet, hogy egy csepp merevedésem se volt. Ott húzogatta fél órát a farkam, nem állt fel rá. Olyan kitartó volt, hogy elsültem lankadtan... Nem vette a lapot, hogy nem kívánom a hátam közepére sem, hanem elégedett volt magával, és azt mondta, hogy legközelebb több is lehet :D Hálistennek nem volt semmi több azóta sem, szóval igen, vannak olyan csajok, akiktől inkább menekülök. Ő tényleg szó szerint fhaszlohasztó volt.
12/14 anonim válasza:
Igénytelen, alap higiénia hiánya - na az elég keményen vágylohasztó még akkor is ha be vagy rúgva.
13/14 anonim válasza:
a kis mell azért befigyelt XD
megnyugodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!