Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor lefekszem a párommal, miért van az,hogy amikor bennem van, szinte semmit sem érzek? Sőt nem is szinte, hanem abszolút semmit. Hozzáteszem, nagyon be szoktam nedvesedni,és párszor kicsúszik belőlem..
Figyelt kérdés
Nekem így semmi élvezet nincsen a dologban, semmi feszítő érzés, vagy bármi hasonló. Komolyan fontolgatom a szakítást.2020. aug. 31. 20:30
4/19 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy annyira tág lenék. Vele feküdtem le először, és azóta is együtt vagyunk. Ez volt nagyjából másfél éve.
2020. aug. 31. 20:33
5/19 anonim válasza:
Gondolom akkor kevés a párod mérete. Két lehetőséged van vagy beletörődsz vagy keressel valakit akinek nagyobb van.
6/19 anonim válasza:
Szerintem ki is mondtad. Tul nedves vagy. Ez mar az erzes rovasara megy. Van olyan ismerosom, aki azt mondta, fiatalon annyira nedvesedett, hogy nem is erzett semmit.
Ilyen panaszom sosem volt. Szex elott esetleg ha kimosnad kezzel es melegvizzel a huvelyed?
7/19 A kérdező kommentje:
megpróbálom, veszíteni nem veszítek vele.
2020. aug. 31. 20:48
8/19 anonim válasza:
De mi ertelme lenne szex elott mosni ki, ha egyertelmuen szex kozben nedvesedik be, nem elotte.
Amugy meg ne nagyon csinald szerintem ezt, felborithatja a pH erteked.
9/19 anonim válasza:
Túl nedves vagy, ennyi. Ezzel igazából nem nagyon lehet mit csinálni
10/19 anonim válasza:
Nem a nedvesség ott a hiba, hanem vagy te vagy tág vagy a fütyi kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!