Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor lefekszem a párommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor lefekszem a párommal, miért van az,hogy amikor bennem van, szinte semmit sem érzek? Sőt nem is szinte, hanem abszolút semmit. Hozzáteszem, nagyon be szoktam nedvesedni,és párszor kicsúszik belőlem..

Figyelt kérdés
Nekem így semmi élvezet nincsen a dologban, semmi feszítő érzés, vagy bármi hasonló. Komolyan fontolgatom a szakítást.
2020. aug. 31. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

NE mosd ki a hüvelyed csak úgy a'la natúr, a leghülyébb ötlet, azzal fel is borítod a hüvely PH értékét (s fogékonyabbá fogsz válni mindenféle csúnyaságra a bacitól a candidáig).

Nincs olyan hogy túl nedves p.nci (csak túl száraz, de olyankor kell síkosító).

Hogy miért nem érzed ezer oka lehet...

- lehet alapból kicsit érzékenyebb vagy "belül" (egyedi adottság);

- nincsenek berögzülve azok a reflexek hogy mit is kellene érezned (tipp: maszurbáció ujakkal, vagy vegyetek egy játékszert);

- tipp2: Kegel-gyakorlatok, gésagolyó;

- tipp3: nincs meg köztetek a kellő összhang, megoldás partnercsere.

2020. aug. 31. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a nagy helyzet hogy a párodnak valószínűleg átlagmérete van, te meg tágabb típus vagy, esetleg hosszabb a hüvelyed(ezek nem a partnerek számától vagy a szex mennyiségétől függ, nagyrészben szimpla genetika). A nedvesség meg csak rásegít arra hogy semmit ne érezz.mi próbálunk minnél előbb tárgyra térni, hogy ne nedvesedjek be túlságosan. Szerintem más verzió nincs nagyon.

Esetleg próbálkozhatsz olyan tornával ami erősíti intim területeken az izmokat.

19/L

2020. aug. 31. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljátok ki más pózokban is.

Olyanokat leginkább, amiknél a partnered farka a hüvelyes hasad felé eső oldalát éri leginkább. Ilyen az, pl. Ha lefekszel a hátadra, ő eléd térdel és úgy dug meg, hogy a lábaid minél inkább felemeled, esetleg a nyakába teszed. Ilyenkor a kezét a hasadra is teheti ellennyomásként.

De leginkább mindent IS ki kéne próbálnotok. Meg neked magadnak kitapasztani hogy jó neked.

Tudom hogy marha nehéz, én is ezzel küzdök, hogy kitapasztaljam magam odabent. De én azért érzem magamban rendesen, meg élvezem a szexet csak még a csúcs nem lett meg.

De hajrá nektek.

2020. aug. 31. 23:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Eszed agaba se jusson kimosni a hüvelyed. Ekkora marhasagot tanácsolni...

2 dolog van amitől ez van. Vagy te vagy nagyon tag, vagy a pasi farka kicsi. Vagy mindkettő. A tag puncival nem nagyon tudsz mit kezdeni. Max egy kis intim torna segíthet, de az se fog nagyon csodákat tenni, erősebb lesz a hüvelyes, de nem sokkal szűkebb. Ez ilyen sajnos. A pasi kérdésen lehet javítani, ha keresel egy nagyobb farkú pasit. De ha egyszerűen nem élvezed a sexet vele, tobbet er ha szakítás vele. Az ilyen kapcsolat halálra van ítélve.

2020. szept. 1. 11:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Légyszi írd már meg hogy kb mekkora a párodnak. Úgy könnyebb tanácsot adni.
2020. szept. 2. 00:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Mekkora a farka?
2020. szept. 2. 00:26
 17/19 A kérdező kommentje:
16 cm-es neki
2020. szept. 3. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát az érdekes, annyival azért nem szokott gond lenni.

Hát akkor tényleg intim torna, Sport , különböző pózok.

Mást nem nagyon tudtok tenni, ha ezek nem jönnek be akkor lehet tényleg nagyobb szerszám után kéne nézni...

2020. szept. 3. 20:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Kend be mézzel a puncidat. Az ragad, húzós lesz. A méz antibakteriális, még előnyős is lehet.
2021. febr. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!