Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szóltok egy olyan pasira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok egy olyan pasira aki nem csajozik csak otthon recskázik?

Figyelt kérdés

Tudom róla hogy nem meleg, meg azt is hogy szokta polírozni a brét szóval rendben van. Viszont sehogy sem tudom rávenni merjen kimozdulni otthonról és szórakozni, csajozni... ha ki is megy valahová nagy ritkán végképp nem mer nőkkel beszélgetni, se lányokkal, és már 27 éves a fickó.

Ha együtt autózunk és meglát egy jó nőt meg majdnem kiesik a szeme ezért tudom kívánja őket. Szerintetek mi baja neki? Neki elegendő ha kiveri?

2020. nov. 8. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom több magyarázat is van

Lehet súlyos önértékelési probléma

Lehet antiszociális beállítottság

Lehetnek olyan magas elvárásai a nőkkel szemben, amiket saját maga is tudja, hogy irreálisak.

Én sem szeretek eljárni otthonról, sosem szerettem.

Egyszerűen ezt szoktam meg, ezt láttam a szülőktől

2020. nov. 8. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Egészségére... Több jut nekünk 😀

Viccet félretéve, szerintem eszébe se jut hogy akár csajozhatna is, és lehetne egy igazi barátnője...

2020. nov. 8. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy már óvodában és iskolában is csendes volt, nem volt igazi barátja, esetleg kiközösítették. Ez megmaradt kamaszkorára is, nem mert sehogysem csajozni. De mivel ivarérett, nyilván kívánná a szexet. Csakhát így szocializálódott, és eszeb sem jut hogy ezen változtatnia kéne.
2020. nov. 8. 16:46
 4/8 Gábor19... ***** válasza:
92%

Lehet hogy ronda aztán nem kellett a nőknek ezmiatt nincs kedve csajozni.

Legalább több pènze és szabadideje marad így.

2020. nov. 9. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért, hová kéne kimozdulni? Sok embertől már megkaptam én is, hogy "járjak társaságba", meg a többi bullshit, de ettől még nem tudom, merre kéne elindulnom. Egyébként szerintem is önértékelési problémái vannak.

F

2020. nov. 11. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Énis ilyen vagyok. Elfogadtam a sorsomat hogy sosem lesz senkim többé. Ha a csalàdom is itthagy akkor értelmetlenné vàlik az életem
2023. jún. 5. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 vagyok, de én is ilyen vagyok.

Oka: Ronda vagyok arcra így nem kell a lányonak, nem is csókolóztam még.

Egy időben én is hajtottam a lányokat 15-23 közt, de már feladtam nem érdekelnek, bocsi nincs kémia, bocsi nem vagy esetem, jaj aranyos fiú vagy de nem az esetem stb stb .

Nekem erre már nincs kedvem, nem akarok még több elutasítást, sőt rossz látni 16 éveseket barátnővel, nekem meg marad a recska.

Tudod hiába valaki csúnya azt semmit nem ér a piacon.

2023. jún. 8. 12:41
 8/8 Rocco20 ***** válasza:
60%
Gondolom kezd kikelni a búza.
2023. jún. 8. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!