Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Amikor félreléptek, akkor milyen sztorikat szoktatok beadni otthon?
Figyelt kérdés
A kérdés csak az érintetteknek szól!2020. okt. 27. 16:55
2/34 anonim válasza:
#1 ez egyébként rosszul esik, vagy már téged sem érdekel?
3/34 anonim válasza:
Barátnőmmel csavargás. De már előtte is le szoktam lépni, így nem volt feltünő. De olyan is volt hogy szabin voltam, itthon úgy tudta dolgozok.
5/34 anonim válasza:
Én sem lépek félre. Így, hazudnom sem kell.
6/34 anonim válasza:
4# szövegértési gondjaid vannak?
8/34 anonim válasza:
Bármit amit egyébként is szoktam csinálni, vagy mint 3-as szabi amiről nem tud.
9/34 anonim válasza:
Volt h szabin voltam, de nem tudta azt hitte dolgozok. Volt, hogy azt mondtam piálunk, vásárolunk a csajokkal. Eddig nem gyanakszik.
10/34 anonim válasza:
Semmi sztorit. Ha kérdezi hol voltam, a válasz az, hogy dugni. Van, hogy előre is tudja, hogy munka után szex miatt késni fogok. Ha nem tetszik, el lehet költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!