Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megkért, hogy vegyem el a báttyja szüzességét. Szerintetek nem lenne gáz? 18/l
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 15:01
11/36 anonim válasza:
Ehhez még a barátnődnek sincs köze, nemhogy neked. A srác csak szánalmasul érezné magát, amiért így kell neki partnert keresni, te pedig ne tegyél meg olyat, amit nem szeretnél.
19/L
12/36 anonim válasza:
What are you doing, step-friend? 😏
13/36 anonim válasza:
Szánalomból megteheted ha nagyon jó barátnők vagytok, de a pasival értesd meg hogy semmi nem lesz utána belőle különben rád akaszkodhat.
Mondd azt ha megteszed, hogy jössz egy nagy szívességel a húgának és csak ezért teszed, ne lásson bele semmit.
14/36 anonim válasza:
És mi a baj azzal, hogy a testvére? Csak gyereket szülni nem szabad neki.
15/36 anonim válasza:
Ez gaz!!!
Ilyet egy rendes lány nem csinál, ha le fekszel vele, olyan jó lesz neki hogy repetazni akar majd belole.
Zsarolni fog és elmondja mindenkinek, ne tedd meg.
16/36 A kérdező kommentje:
Sem a barátnőm, sem én nem vagyunk prűdek. Ezzel zsarolni nem tudom hogy tudna bárki is.
2020. nov. 8. 16:31
17/36 anonim válasza:
ha bejön neked a srác miért ne!
én már rég voltam fial nővel, rajtam nem akarsz segíteni?
18/36 anonim válasza:
Miért gáz? És te azért nem tennéd meg, mert mások irigykednek vagy taszítónak találja? Valóban fura dolog ez, de nem főben járó bűn. Se nem fogtak a fejedhez fegyvert. Azt döntsd el, hogy megtudnád tenni ezt a kérést vagy sem. Ha izgat téged akkor hajrá! Ha tetszik neked, hogy örömöt tudtál neki okozni akkor hajrá, de ha nem akkor nem kell megtenned. Ne mások véleményét kövesd.
19/36 anonim válasza:
Akkor legyetek nagyon jószívűek és csináljátok hármasban.
20/36 anonim válasza:
19-es te barom vagy, vagy felfogási képességed zéró? A barátnője testvéréről van szó! Testvér! Édes hármas kizárt dolog és az is hogy a két testvér csinálja. Vágod miért? Akkor elmondom röviden: vérfertőzés. A kérdező lefeküdhet a sráccal! Irigy vagy vagy idióta?:) Na kérdező ezekre az értelmiségekre akarsz hallgatni?:D Most már azért is sok sikert kívánok nektek!:) Legyen szép napotok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!