Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm megkért, hogy vegyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megkért, hogy vegyem el a báttyja szüzességét. Szerintetek nem lenne gáz? 18/l

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 15:01
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
23%

Ehhez még a barátnődnek sincs köze, nemhogy neked. A srác csak szánalmasul érezné magát, amiért így kell neki partnert keresni, te pedig ne tegyél meg olyat, amit nem szeretnél.

19/L

2020. nov. 8. 15:17
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
What are you doing, step-friend? 😏
2020. nov. 8. 15:43
 13/36 anonim ***** válasza:
79%

Szánalomból megteheted ha nagyon jó barátnők vagytok, de a pasival értesd meg hogy semmi nem lesz utána belőle különben rád akaszkodhat.

Mondd azt ha megteszed, hogy jössz egy nagy szívességel a húgának és csak ezért teszed, ne lásson bele semmit.

2020. nov. 8. 15:48
 14/36 anonim ***** válasza:
18%
És mi a baj azzal, hogy a testvére? Csak gyereket szülni nem szabad neki.
2020. nov. 8. 15:48
 15/36 anonim ***** válasza:
63%

Ez gaz!!!

Ilyet egy rendes lány nem csinál, ha le fekszel vele, olyan jó lesz neki hogy repetazni akar majd belole.

Zsarolni fog és elmondja mindenkinek, ne tedd meg.

2020. nov. 8. 16:11
 16/36 A kérdező kommentje:
Sem a barátnőm, sem én nem vagyunk prűdek. Ezzel zsarolni nem tudom hogy tudna bárki is.
2020. nov. 8. 16:31
 17/36 anonim ***** válasza:
11%

ha bejön neked a srác miért ne!

én már rég voltam fial nővel, rajtam nem akarsz segíteni?

2020. nov. 8. 16:40
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Miért gáz? És te azért nem tennéd meg, mert mások irigykednek vagy taszítónak találja? Valóban fura dolog ez, de nem főben járó bűn. Se nem fogtak a fejedhez fegyvert. Azt döntsd el, hogy megtudnád tenni ezt a kérést vagy sem. Ha izgat téged akkor hajrá! Ha tetszik neked, hogy örömöt tudtál neki okozni akkor hajrá, de ha nem akkor nem kell megtenned. Ne mások véleményét kövesd.
2020. nov. 8. 17:27
 19/36 anonim ***** válasza:
17%
Akkor legyetek nagyon jószívűek és csináljátok hármasban.
2020. nov. 8. 17:51
 20/36 anonim ***** válasza:
10%
19-es te barom vagy, vagy felfogási képességed zéró? A barátnője testvéréről van szó! Testvér! Édes hármas kizárt dolog és az is hogy a két testvér csinálja. Vágod miért? Akkor elmondom röviden: vérfertőzés. A kérdező lefeküdhet a sráccal! Irigy vagy vagy idióta?:) Na kérdező ezekre az értelmiségekre akarsz hallgatni?:D Most már azért is sok sikert kívánok nektek!:) Legyen szép napotok;)
2020. nov. 8. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!