Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a lehető legolcsóbban összehozni a RENDSZERES szexuális életet?
A prostituált nem opció. Relatíve drága azért az 1 órácskáért, nagyon mű és mesterkélt az egész, a legtöbb gyűlöli a szexet, a kuncsaftot és az egész világot és a hideg kirázza az embert a megjátszós nőktől...
Valami olyan megoldás lenne jó, ami a normál nő és a fizetős nő közötti határmezsgyén van. A nő is kapna valamit ami egyfajta win-win üzleti szituációt eredményez, lehet házimunka, fűnyírás, gyerekre vigyázás, idősgondozás, amire neki szüksége lenne és ha neki is piaci alapon kellene készpénzzel fizetni érte rosszabbul járna, mintha közvetlenül barterbe menne a dolog.
Plusz a szexet is élvezné és oda lenne figyelve rá, így nem az lenne, hogy ő kizárólag csak ad (a pénzért) én meg csak kapok (a pénzért) és a legjobb az lenne, ha csak a pénzt adnám és nem rabolnám az idejét. Hanem mindketten kölcsönösen jól éreznénk magunkat a szex során.
Hol lehetne ilyen nőt találni?
Nekem ingyen van rendszeres szexuális életem, mert a csajom dolgozik.
Érdekes, hogy benned ez a lehetőség fel sem merült :D
Nem fényezés, de :
Nekem 15 éve csak ilyen bnőim vannak, pontosan 3. 20-24é ek voltak :-) és atomszépek, na nem szilikon-műhaj-pucsítósszelfis lányok :-)
Mindegyik kap ezt azt, egy egy együttlétkor. Nem prostik.
Mondjuk felraktam náluk rendesen magasra a lécet, érzékiségben, szexualitásban.
És szinte ők jönnek, maguktól ezért.
De ez a legolcsóbb megoldás, hogy az alapkérdésre válaszoljak.
Én már 52 vok, de nem osztom az észt, nem kérem számon őket, nem kotorászok a telójukban és nem lesem mit csinálnak face-instán stb stb.
És teljesen hibátlan ez igy. Nem áso-kapa-nsgyharangot akarunk, ők sem.
No gyerek és "véletlen" terhesség :-).
Szerintem opció lenne, csak tudjuk hogy az nagyon nehéz. Valószínűleg a kérdező is azt szeretné legjobban, csak nem jön össze neki, mint ahogy nagyon sok mindenkinek.
Sajnos ez nem egyszerű dolog.
Ha csakis a legolcsóbbság számit, akkor még mindig egy kedvesebb tipusú fizetős-támogatós lány, kapcsolat a jó. Na az ilyet megtalálni, aki normális, azt a rohadt nehéz, ezt tudjuk.
Egy bnő-együttélés-feleség dolog ? Mindig ez a legdrágább.
Hangsúlyozom most csak az anyagi vonzatról irtam.
Nem az emberi-érzelmi-lelkiekről.
17 es. Köszönjük az ötletet, ezt én is megfogom nézni.
A 16 nak meg sajnos igaza van, mert én is ismerek pár lányt a rosszlányok.hu ról, de sajna nagy szerencse kell ahhoz is.
Többségük úgy müködik mint egy szex gép.
Kevés lány az, aki valóban élvezettel csinálja, és nem azt nézi, hogy minél hamarabb durranjon el a páciens, és utána már öltözhet is. Sajnos a többség ilyen, főleg a kis tini lányok.
35 fölött már lehet találni azért olyat, akinek fontos a saját élvezete is. Na ott már valamivel jobb a dolog. Ők már nem arra törekednek, hogy minél hamarabb robbanás legyen, aztán kalap kabát.
#18-nak
Hát igen, a fiatalkák nagyon rafináltak, általában csúsztatnak mindennemű mondanivalójukkal :-)
Én azért két éve kifogtam kettőt, akikkel azóta is rendszeresen összejárunk, kis panzióban, és ez már nem a pénzről szól egyiküknél sem.
Szerencsés vagy akkor nagyon. Igen általában az van, hogy aki szimpatikus nekik, és akivel élvezik is a szexet, azzal bármi is kialakúlhat.
Aki nem annyira szimpi, azzal viszont csak a pénzért, csak úgy mint a gép.
Csak így tovább.
18. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!