Kb. Mennyiből lehet a legolcsóbb kerítést összehozni?
312 658 Forint:)
A háló ~ 5000 Forint
Vezérdrót ~ 1000 Forint
Másfél méteres oszlop kell 4 db.
Egy rugalmas szomszéd egy láda sörért segít megépíteni.
Az 500 forintos drótfonatból én is kérek!
Talán a csirkehálós megoldás kijön annyiból.
# 8 -as
Kérhetsz. Szépen bepötyögöd a googléba - ami ugye a barátod - hogy kerítésker. Utána megkeresed a drótfonatokat az oldalukon, ezt már rád bízom. Most vettem 170 cm magas drótfonat 1.9 -es drótból és még az is kevesebbe került mint 500 Ft métere... pedig a kérdezőnek igények nincsenek, ha csibehálóval is beérné :)) De lehet venni ennél olcsóbban is, ha nem kell 170 -es, meg vannak vékonyabb drótból is (1.9 helyett mondjuk 1.4 -esből is csinálnak, persze nem olyan erős, de azért a csibehálónál még mindig 1000x erősebb).
Komolyan... a csibeháló arra van kitalálva, hogy a naposcsibék!!! el ne mászkáljanak. Innen a neve :)) Ez egy 5-10 dkg -os állat :))) És még azoknak se oszlopokra feszítik, hanem lécre szegezik, vagy két léc közé szorítják a széleinél teljes hosszában. Így se valami erődítmény, de a naposcsibéket megállítja.
Ennek ha nekitámaszkodik egy ember, nekifut a kutya, vagy bármi és vége. Ennyi erővel kartonpapírból is csinálhatja.
De még az is jobb, ha kimegy egy erdősávba, megbeszéli a tulajjal, aztán gyűjt vesszőket meg karónak valót aztán berakosgatja két karó közé. A csibehálónál még az is jobb és még ingyen is van.
6 -os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!