Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a hétköznapi életemben betegesen hataloméhes és megalomániás vagyok, akkor hogy lehetek szubmisszív egy párkapcsolatban? Miért van ez? 22/F
Nem mondanám, hogy jól érzem magam. Nehezen illeszkedek be, nincs sok barátom, vagyis csak 1 db van. És eléggé agresszív is vagyok. Szóval nehezen kezelem a negatív ingereket
Szóval egy pszichológus kideríti miért lettem szub?
Meg szerintem anyakomplexusom is van, legalábbis néha fantáziálok arról, hogy egy lány babusgat, és én anyának is szólíthatom.
Meg néha dührohamaim is vannak
Igazából tele vagyok elfolytott agresszióval és gyűlölettel a gyerekkori sérelmeim miatt
Nem érezném jobban magam attól, ha egy nálam gyengébb védtelen nőn kéne kiélnem a bosszúvágyam.
Mi értelme lenne? Ezzel nem bizonyítok semmit.
Na látod pont a fentiek miatt kellene felkeresned egy szakembert. Nem, NEM a szubmisszivitásod miatt (azzal nagyon is jól lehet együtt élni, teljes értékű élete lehet az embernek a legmeredekebbnek tűnő perverziók, vagy a BDSM aktív megélése mellett is).
Ja amúgy aki az agresszió kiélésére buzdít azt látatlanban megmondom neked hogy egy szintén szubmisszív pasi lesz :D
Szerintem találj egy jó fekete öves nőt, ès kérd meg, hogy gyakoroljon rajtad.
Ismerős ez az egész gondolkodásmód.
Nem baj, ha szub vagy, de a megalomániás, hataloméhes oldallal kezdeni kellene valamit.
Sok nagyondomináns ember azért szub, de csak a szexben, mert a pdziché ott ereszti le a gőzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!