Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gáz ha ki akarok elégíte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha ki akarok elégíteni egy szűz fiút?

Figyelt kérdés

Egy suliba járunk, két évvel kisebb nálam, de a barátnőim azt mondják full gáz lenne ha lefeküdnék vele, mert kisebb mint én meg szűz stb.

Nem ertem miert gáz ez, szerintetek is az? Vagy ők gondolják rosszul?

Szerintem tök izgi lenne

2020. nov. 7. 10:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
A te dolgod. Nem kell megosztani a nemi életed másokkal, és nincs probléma.
2020. nov. 7. 10:20
 2/25 A kérdező kommentje:

mi hárman ezzel a két barárnőmmel mindent megbeszélünk

De mikor ezt elmondtam nekik akkor nem értettek mit akarok ezzel

2020. nov. 7. 10:23
 3/25 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell ezt másnak eldicsekedni?

Az a gáz hogy erről dicsekedsz.

2020. nov. 7. 10:24
 4/25 anonymousreview60 ***** válasza:
89%

Ha a korotok stimmel, akkor nem gáz, és ők gondolják rosszul, és védekezzetek, élvezzétek a dolgot!

1. Mindenkinek (a fiúknak is) el kell kezdeni valamikor valakivel. A fiúknak a legjobb egy tapasztaltabb - tehát sok esetben - idősebb nővel kezdeni.

2. A srácnak biztosan imponálna, ha egy nála idősebb csajjal szexelhet először.

3. Ha 18 alatti vagy és a srác 12 feletti, akkor a kölcsönös beleegyezésen alapuló szex köztetek törvényes. Ha a srác 14 feletti, akkor bárki nagyobb korúval is szexelhet legálisan.

4. A barátnőid szerint azért gáz, mert - most még - szűklátókörű kis p|csák, akik szerint ez "pedofília" lenne, plusz nem értik a motivációdat, mert ők "érett" palikra hajtanak.

2020. nov. 7. 10:26
 5/25 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#4: Nem dicsekedni, csak tudod a nők (és főleg a csajok ebben a korban), sok mindent megbeszélnek egymás közt, amit a fiúknak az eszébe sem jutna, vagy egyáltalán nem is kellene. A nők 40%-as kitárgyalja a szexuális partnerét a barátnőivel.
2020. nov. 7. 10:27
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, sőt. Csak a barátnőid már most csak a tapasztalt fiúkkal szeretnek dugni, akik keményen ki tudják elégíteni őket.
2020. nov. 7. 10:29
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz? Nem is értem.

Ami szempont lehet az inkább az, hogy szerintem van abban egy kis felelősség, ha egy szűzzel fekszel le. Mert ezen múlhat neki a későbbi viszonyulása szexhez, hogy mennyire lesz magabiztos, kezdeményező.

Szóval ha megteszed szerintem figyelj oda rá, hogy állat jónak érezze magát, akkor is, ha még van mit tanulni. És ne egy alkalom legyen, hanem legyél vele annyit, hogy belejöjjön tényleg.

2020. nov. 7. 10:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, de ez összesen két emberre tartozik, rád, meg a srácra. A többiek bekaphatják.
2020. nov. 7. 10:44
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Hány éves vagy?

Pedofil vagy?

2020. nov. 7. 11:04
 10/25 anonim ***** válasza:
89%
A barátnőid hülyeséget beszélnek.
2020. nov. 7. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!