Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, fogadjam el, hogy változtak az igényeim?
Figyelt kérdés
Húszas éveimben nagyon szerettem a szexet, a legteljesebb kielégülést a hüvelyi orgazmus jelentette, könnyen elégültem ki és teljesen, orális szexet nem igazán szerettem, időpocsékolásnak éreztem, de nem utasítottam el, ha nekem akarták csinálni, vagy en masnak.
Most a negyvenes éveimre, egy évtizednyi szex szünet után már nagyon gyenge hüvelyi orgazmusaim vannak, több partnerrel próbáltam és nem megy, viszont megy az orális szex, úgy tudok élvezni jobban ( lehet mert maszturbáltam hosszú ideig )
Nem szültem, nem műtöttek.
Mi lehet az oka ennek a változásnak?
2020. nov. 7. 08:36
1/4 anonim válasza:
Változik az ember, vagy épp felszínre kerülnek olyan vágyai, amelyekről maga sem tudott. A lényeg, hogy van igényed a nemi örömökre, és élvezed. Keresd meg azt a partnert, akivel meg tudod élni ezeket!
3/4 anonim válasza:
Én csak 28 vagyok, de részben a korral változik az ember (érthető okokból), másreszt nekem nagyon befolyasolja a libidómat az edzettségem és a hangulatom. A hormonháztartas is bekavarhat 1-2 dologba. Szerintem legyen egészséges életmódod, intimtornázz, élvezd a szexualitást, es ha pár hónapig így marad akkor beugorhatsz vele az orvoshoz (nőgyógyaszat, endokrinológia) de szerintem ha nem befolyasolja nagy mértékben a mindennapjaidat akkor felesleges.
4/4 anonim válasza:
A szexuális szokásod változott jobban élvezed a csikló izgatást.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!