Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, emlékeztek olyanra (akár gyerek-kamaszkorból), hogy valamely lánynak nagyobb lába volt, mint nektek?

Szerintem a válaszolók nagyrésze csak kitalálja ezeket, mert ők is erre vágynak.
Velem csak egyszer volt ilyen, de az még nagyon kiskoromban, 10 évesen. A lánynak 38-as volt, nekem 36.
Azóta már 45-ös a lábam, szóval csak egy álom marad ez, hogy nagyobb legyen a lány lába az enyémnél. :(

Nekem úgy 6-7 éves koromban kezdett el kialakulni a lábfétisem - elég korainak gondolom, de mivel még senkivel sem beszélgettem erről mélyebben, így lehet, hogy sokan mások is így vannak vele.
A fenti azért fontos, mert ilyen fiatalon még nem a szexualitás keretein belül gondolkodsz ilyesmin (ha egyáltalán), hanem inkább egyike a - jó esetben - sokféle érdeklődésednek. Na és persze mert ilyenkor legfeljebb a saját lábaid vannak ott, amikkel el tudsz játszadozni. Emiatt van néhány olyan vonás a női lábakban, amiket a sajátjaim alapján tartok vonzónak, pl: nagyobb méret, puha, ráncolódósabb talpak; illetve a formájuk: keskenyebb sarkak, de a talpak a lábujjak felé fokozatosan szélesednek. Még sorolhatnám, de ennyi is elég lesz felvezetésnek :)
A lényeg, hogy úgy 9 éves koromban ismertem meg egy lányt, aki vidéken lakott, a nagyszüleim házától nem messze. Nem mondanám szomszédnak, de majdnem belefér ebbe a kategóriába. Az lány szülei és a nagyszüleim jóban voltak, úgyhogy hamar összebarátkoztunk. Amikor csak a nagyszüleimnél jártam, megkerestük egymást, és együtt lógtunk.
Egy magas, világsszőke hajú, kék szemű lányt képzeljetek el, egészen 19-20 éves koráig nálam egyértelműen a legvonzóbb lányok között volt, akiket csak láttam. Ráadásul megismerkedésünkkor még egy kicsit magasabb is volt, mint én, a lábai is nagyobbak voltak az enyémnél. Eleinte - úgy emlékszem - csak szimpatikusabbnak és érdekesebbnek gondoltam emiatt, de aztán ő lett az első igazi nagy "szerelem" - olyannyira, hogy ő volt az, aki meghatározta, legalábbis fizikai értelemben, hogy milyen lányok lesznek a zsánereim :)
Túl sok részletre sajnos már nem emlékszem, de arra igen, hogy amint a szexuális érdeklődésem is elkezdett komolyabban kialakulni, azonnal rajta voltam, hogy amikor csak lehet, olyan játékokat játsszunk, ahol valamiért mezítláb kell lenni vagy mondjuk a vesztesnek le kell venni a cipőjét/papucsát, csak hogy minél többet láthassam a lábait.
Azóta is legjobban az tud felizgatni, ha egy számomra szimpatikus lánynak nagyobb lábai vannak. Mondjuk nem túl nagy a lábéretem (43-44), de ha egy lánynak szép, formás, nőies lábai vannak és kb. ilyen méretűek vagy még nagyobbak is.. hát azzal a sajátjaimról azonnal le vagyok véve :D

jó történet, utolsó. Azt elárulod mi történt a barátságotokkal, most már nem vagy tok jóban? miket tudtál csinálni a lábával?
egyébként az én történetem is hasonló, én 10 évesen láttam egy osztálytársamat mezítláb, végülis tök random történt ez, mert lyukas volt a zoknija és ezért levette azt, mert zavarta. Kb 40-es lába lehetett, később már nem nőtt, de akkor, annyi idősen elég nagynak tűnt, ráadásul erős, széles is volt. A lábujjai rövidek, mégis vastagok, és a körmei rövidek és körívesek voltak. Nem tudom miért, de valahogy ez a lábfejtípus azóta is nagyon tetszik, ezt keresem több-kevesebb sikerrel. Nem a legnőiesebb, sajnos ahogy a lány idősödött egyre gátlásosabb lett a lábfejét illetően, ami még jobban beindított amúgy. Linkelek egy modellt, hogy milyen lábra gondolok: [link]

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!