Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak, emlékeztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, emlékeztek olyanra (akár gyerek-kamaszkorból), hogy valamely lánynak nagyobb lába volt, mint nektek?

Figyelt kérdés
És ha igen, hogy éltétek meg? Zavart, izgatott, abszolút közömbös volt? Engem ez a téma rendkívül izgat, míg annak idején inkább zavart.

#lány #lábfej #lábfétis #lánynak nagyobb lába
2020. nov. 7. 04:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
O.o Igen, gyerekkoromban az votl a hobbim hogy a lányok lábméretét nézzem, kamaszkoromban meg főleg, még véletlen sem a seggüket lestem :D
2020. nov. 7. 04:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lányként van nagyobb. Néha szóba került, viccelődtek vele.
2020. nov. 7. 07:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, emlékszek. A szomszéd lány.
2020. nov. 7. 09:06
 4/17 anonim ***** válasza:
27%
Soha nem érdekelt a lányok láb mérete, de nem is láttam olyat, akinek nagyobb volt. Ez valószínűleg annak köszönhetem, hogy 15 mikor a gimit kezdtem már 48-as lábam volt.
2020. nov. 7. 12:57
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Lánynak nagyobb azt nem tudom én azt tudom hogy a tesómnak van 52 es lába na az nagyobb.
2020. nov. 8. 09:00
 6/17 anonim ***** válasza:
fiatalon szerintem mindenkivel megesik, mert a fiúk lába később kezd nőni. Szóval 10-11 évesen a legtöbb lánynak már 39-40-es lába volt, nekem meg olyan 38-39. Nagyon élveztem, főleg hogy kicsit aránytalanul nagynak tűnt a lábuk, mert még nem érték el a végleges magasságukat. Volt egy lány, az ő lábfeje különösen széles, meg vaskos volt, ahányszor láttam mindig felállt.
2020. nov. 8. 10:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem 42-es (lány vagyok), és már suliban is számon tartották az osztálytársak, mert "a hiúznak" csúfoltak. :D

Nem tudom, hogy a fiúkban lelki törést okozott-e vagy sem. Volt egy fiú haver, akivel sokat lógtam és mindig szerette, ha mezítláb összemértük a talpunkat (én ezt poénnak fogtam fel, akkor még nem tudtam, hogy van lábfétis is).

21L

2020. nov. 15. 11:51
 8/17 anonim ***** válasza:
27%
Hé hetes, van egy kedves kis játék, egy speckó módja a súlyod lemérésének. Csak rá kell ülnöd az arcomra, benne vagy?
2020. nov. 15. 17:34
 9/17 anonim ***** válasza:
Nemigen találkoztam 44-esnél nagyobb lábú kislánnyal szerencsémre... :-)
2020. nov. 16. 10:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Volt ilyen lány, jól emlékszem rá.
2020. nov. 16. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!