Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan oldanád meg, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldanád meg, hogy ne legyél szerelmes, ha szexkapcsolatot szeretnél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, nem szeretnél kapcsolatot mert csalódtál és nem bízol senkiben, de a szexkapcsolat szóba jöhetne.

Hogyan akadályoznád meg, hogy kialakuljanak az érzelmek, ha fizikailag ennyire közel engedsz magadhoz valakit?

2020. nov. 6. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Megpróbálnék elvonatkoztatni, de ha többet találnék partneremben, mint puszta kaland, akkor már nehezebben menne a dolog.
2020. nov. 6. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanerre keresem a választ..ugy nez ki alakul szexkapcsolat egy hapsival :)
2020. nov. 6. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

Ha egyszer az elején tudom hpgy csak szexkapcsolatot akarok tőle, akmor nem alakulnak ki érzelmek. Nem tudom mit kéne megakadályozni, ha egyszer eleve csak szexre kell a másik. Hozzáállás kérdése az egész

N

2020. nov. 6. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyat választanék,akinél külsőre találnék ezerszer jobbat (de azért ne az undorító kategória legyen). Hogy miért pont olyat? Mert szerintem akkor tényleg csak egy "eszköz"-ről van szó,akit -csúnyán mondva- a szexuális igényeim kielégítésre használok,és viszont, vagyis b@szásra. De ezt csak abban az esetben ajánlom,ha nálad a külső az,ami megfog (a belső pedig megtart).
2020. nov. 6. 22:37
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

"nem szeretnél kapcsolatot mert csalódtál és nem bízol senkiben,"

Ha csalódtam, akkor ENGEM hagytak el, vagy csaltak meg. Vagyis én nem csináltam valamit jól. Én nem tudtam fenntartani a párom szerelmét, én nem tudtam életben tartani a hűségét. Innen kezdve bukik a mutatvány, hogy nem bízom senkiben. Legfeljebb MAGAMBAN nem bízom, de az meg az én esetemben nem fordulhat elő.

Az érzelmeket meg kell élni. Akkor is, ha mennybe visz, akkor is, ha földbe döngöl. Nélkülük nem éled, csak túléled az életet.

2020. nov. 7. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
#14 ez tényleg csak akkor fog bejönni, ha nem érdekelnek a belső értékek. Én is így jártam, külsőre egyáltalán nem volt nagy szám, de a mosolyába és a belső értékeibe beleszerettem.
2020. nov. 7. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha mar igy kerdezed szerintem sehogy. Ahogy latom erzelmes vagy, de ha erzelmekre es gyongedsegre vagysz akkor szerintem kapcsolatra is... ezt tisztaznod kene magadban.
2020. nov. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!