Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm miért nem akar szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért nem akar szexelni?

Figyelt kérdés
Amikor félévesek lettünk akkor volt meg az első együttlét,egy pár hónapig heti 5 szex volt minimum. Volt egy pár alkalom amikor ö akart,de legtöbbször én. Semmi fogamzásgátlót nem szed,hanem csak simán gumival szexelünk. Mostanában 1-2heti alkalommal szexelünk 1x. Türelmes ember vagyok,nem szóltam mostanáig erről neki semmit hogy miért csökkent az együttlét ennyire mostanában. Nemis elégit ki engem a szájával vagy a kezével mint régebben,ez mostanában nagyon eltünt,pedig szerette ha kielégithetett engem. Amikor megkérdezem tőle hogy szexelünk-e,vagy elkezdeném izgatni őt, akkor azokat a kifogásokat keresi hogy pl:nincs kedvem,fáradt vagyok,nincs idő,majd máskor. Az közre játszhat hogy volt neki az exe 1éve ugyan ekkor és őt nagyon szerette,szakitottak és a barátnőm depresszios volt miatta egy pár hónapig? Ezt a kérdést nem merem de nemis akarom feltenni neki,mert félek hogy még rosszabb helyzetbe kerülnék. Benne van az megcsalhat vagy már nem érez irántam annyi szerelmet mint régebben? Nagyon kétségbe vagyok esve.
2020. nov. 5. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem okes ha kicsit csokken a libido egy hosszu kapcsolatnal.

Talan segitene ha tobb kimondottan randira vinned vacsi stb ...

Vagy mennetek egyutt szexshopba venni valami izgatot.

Probald ki hogy ne szexeljetek hanem csak ot elegited ki.

23/l

2020. nov. 5. 22:23
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Hát itt van valami, vagy valaki a háttérbe. Jobb ha megbeszéled vele, ne kerülgesd a forró kását.
2020. nov. 5. 22:24
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
A kezdeti fellángolás megvolt, elmúlt, s most beállt a szex a normál szintre(az ő szintjére)
2020. nov. 5. 22:25
 4/16 Lazy Lover ***** válasza:
5%
Gondolom meg unt
2020. nov. 5. 22:27
 5/16 A kérdező kommentje:
1/4es. Hetente szoktunk járni burgerezni,mekizni vagy egy pizzát megenni.
2020. nov. 5. 22:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Én szexet kérek tőle vagy elégitsen ki de ő nem szeretné. Ha ő kér dolgokat nekem már rögtön ugranom kell és ha nem ugrok elkezd hisztizni.
2020. nov. 5. 22:33
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Az hogy elugrorok kajalni a mekibe nem randi 😅
2020. nov. 5. 22:37
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Pajzsmirigy hormonokat nézethetne, ha amúgy tényleg fáradékony, aluszèkony, enervált, feledékeny, szárazabb a bőre és a szeme, gyakran hidegek a végtagjai, stb. Hátha csak ennyi.

Szerintem sajnos esélyesebb, hogy már semennyire sem kíván. Feltehetően kezdettől nem volt igazán kielégítő számára a szex veled, de talán bízott abban, hogy idővel jobb lesz.

Ha egy nő élvezi a szexet, akkor kívánja és ki is fejezi ezt; gyakorlatilag le sem lehet lőni.

2020. nov. 5. 22:37
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Atya-gatya... hetente burgereztek, pizzáztok, mekiztek-ből áll a kapcsolat meg hogy dugtok? Nem csoda, ha csökken a tűz... S igen azért van mert csökkent a vágy, a szenvedély. Namármost... ez vagy csak beállt egy stabil szintre, vagy úgymond kezd kiszeretni belőled. Próbálkozz ugyanúgy udvarolni mint az első időszakban, a mindennapi bók, figyelmességek többet tudnak számítani egy "mekizésnél".
2020. nov. 5. 22:38
 10/16 A kérdező kommentje:
Udvarlok neki egyre jobban mostanába,van hogy odaállitok a hozza egy pár rózsával,csak ugy beviszem vásárolgatni,egyre több helyre megyünk el és érezzük jol magunkat. Másrészt pedig aztmondja élvezi a szexet és szereti is csak nincs kedve.
2020. nov. 5. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!