Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű az a dolog, hogy ha én vonzódom egy férfihez akkor ő is én hozzám?
Legbelül úgy érzem, hogy viszont tetszem én is neki. Sokszor ér a kezemhez "véletlenül"vagy csak én veszem azt úgy észre?
Mennyire valószínű, hogy ha én is érzem a vonzalmat, akkor a másik is?
24/L
Az a baj, hogy mi nők gyakran beleképzelünk sokmindent a dolgokba :)
Sajnos viszont ezt csak te tudod megállapítani. Beszélgettek, vagy ilyesmi? :)
50-50%
De miért nem szabad neki szerelmet vallani? 😯
Egyáltalán nem valószínű és nem is törvényszerű. Ez afféle kivetítés, amikor azt érezzük, hogy létezhetetlen, hogy ő ne érzi ugyanazt a vonzást, amit mi iránta. Pedig ez egyáltalán nem kölcsönös és mágneses vonzalom alapjáraton. Képzelj el egy bűnronda, feminin pasit, meg egy Palvin Barbara szintű nőt, nyilvánvaló, hogy hatalmas vonzást fog érezni a pasi, míg a nő leginkább taszítást.
Ettől függetlenül ha hozzáér a kezedhez, az már jelezhet vonzódást, de önmagában az, hogy te vonzódsz, még nem garantál semmit. Talán annyi szerepe mégis lehet, hogy ha alapból is vonzónak talál, és észerveszi a te vonzalmadat, nőhet benne a vonzódás, míg ha elérhetetlennek hinne, jegelné ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!