Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire valószínű az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű az a dolog, hogy ha én vonzódom egy férfihez akkor ő is én hozzám?

Figyelt kérdés

Legbelül úgy érzem, hogy viszont tetszem én is neki. Sokszor ér a kezemhez "véletlenül"vagy csak én veszem azt úgy észre?

Mennyire valószínű, hogy ha én is érzem a vonzalmat, akkor a másik is?

24/L

2020. nov. 5. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderül, ha szerelmet vallasz neki.
2020. nov. 5. 18:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tervezem, és nagyon nem szabad :D
2020. nov. 5. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy mi nők gyakran beleképzelünk sokmindent a dolgokba :)

Sajnos viszont ezt csak te tudod megállapítani. Beszélgettek, vagy ilyesmi? :)

2020. nov. 5. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
50-50%... azaz vagy igen, vagy nem, mi ki nem találjuk. Lehet te látsz túl sokat bele, lehet tényleg érez, gondol valamit. Na szóval... ha szeretnéd hogy legyen is valami akkor előveszed a legszebb mosolyod, csábos tekinteted és folyamatosan pozitív visszajelzéseket adsz neki, hogy ne csak véletlenül érjen már hozzád hanem kapcsoljon is rá mert szabad a pálya.
2020. nov. 5. 18:50
 5/8 Williamspear ***** válasza:

50-50%

De miért nem szabad neki szerelmet vallani? 😯

2020. nov. 5. 18:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát mert nem lenne etikus és elég nagy botrány lenne :)
2020. nov. 5. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem valószínű és nem is törvényszerű. Ez afféle kivetítés, amikor azt érezzük, hogy létezhetetlen, hogy ő ne érzi ugyanazt a vonzást, amit mi iránta. Pedig ez egyáltalán nem kölcsönös és mágneses vonzalom alapjáraton. Képzelj el egy bűnronda, feminin pasit, meg egy Palvin Barbara szintű nőt, nyilvánvaló, hogy hatalmas vonzást fog érezni a pasi, míg a nő leginkább taszítást.

Ettől függetlenül ha hozzáér a kezedhez, az már jelezhet vonzódást, de önmagában az, hogy te vonzódsz, még nem garantál semmit. Talán annyi szerepe mégis lehet, hogy ha alapból is vonzónak talál, és észerveszi a te vonzalmadat, nőhet benne a vonzódás, míg ha elérhetetlennek hinne, jegelné ezt az érzést.

2020. nov. 5. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
A főnököd az:D
2020. nov. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!