Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb: soha nem lenni bombanővel és vágyni rá egész életedben, vagy rövid ideig lenni bombanővel, aki után majd szenvedsz és senki se lehet elég jó utána?
Röviden a kérdésed: nincs bombanő és nincs bombanő, vagy volt bombanő, de az is rövid ideig.
Ez mind rossz, ha azt nézzük hogy bombanő kell.
Nekem az a csaj kell aki bejön, akibe beleszeretek. Ha ő van, akkor senkit nem érdekel bármilyen bomba nő. Ha ő nincs, akkor van hiányérzet, szenvedés. Könnyebben elfogadnám, hogy hagyjam, ha együtt lennénk és latnám h nem működik, mint így vágyni rá, hogy nem vagyunk együtt.
Az megint más kérdés, hogy kinek mi számit bomba nőnek...
Volt bombanőm. Egy nulla volt vele a szex egy fadarab, olyan mintha guminőt dugtam volna.
Eddig a legjobb egy kis csúnyácska, átlagos testtel. Huuuu ma is róla fantáziálok.
Nem ertem mit rugoztok azon hogy kinek mit jelent a bombanő. Ostobák. Hipotetikus kerdes, valaszold meg az alapján hogy neked mit jelent es mi szamit álomnőnek, es ne okoskodjatok..
A kérdésre: inkább az utóbbi, hiszen az valamilyen fokú beteljesüléssel jár. Sokkal jobb, mint ha sosem éled át amit szerettél volna. Mondjuk èn voltam mar (szamomra) sok bombanővel, a baratnom is az, es utana semmi csalodottsagot nem ereztem.
Ó barátom, bocs de ha meg tudsz dugni egy bombanőt akkor leállnál ezen filózni, nem pedig megdugnád? Az emberek 99%-a inkább megdugná és majd utána gondolkodna.
Amúgy ahogy fent is írják, mindenkinek más a bombanő, s attól hogy csinos valaki még lehet egy fap.na az ágyban amin egy tüzes, szenvedélyes átlagos csaj bőven túltesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!