Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem voltam még lánnyal, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem voltam még lánnyal, de úgy érzem hogy rövid a farkam. Jól látom?

Figyelt kérdés
Ránézek és eléggé rövid, nem tudom elképzelni hogy ezt elvezné egy lány. Meg sokszor azt gondolom hogy el sem fog érni addig ameddig kell néhány pózban. Pedig átlagos(15cm), és vastag, de rövidnek látom igaz hogy magas vagyok.
2020. okt. 7. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Hány ilyen kérdést linkeljek?

Még mindíg átlagos holnap is az lessz meg jövőhéten is

Nem unjátok még?

2020. okt. 7. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Átlagos méret, de nem ideális. Az ideális 17-18cm (nők szerint). Egyedül itt elég még a 10cm is, de a valóságban nem. De nyugi majd itt jön a sok "nő" és megmondja, hogy már a 13cm is hatalmas. Újabban ez van itt az ilyen kérdéseknél. Nőtől még nem hallottam, hogy 16cm alatti méret igazán jó lett volna. Ki tudsz elégíteni egy nőt a te méreteddel is simán, azzal nem lesz baj. De egy nagyobbal mindig jobban fogják élvezni. Ha ez téged nem zavar, akkor semmi gond :)
2020. okt. 7. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
#2 te magadtól vagy ilyen buta, vagy valaki segít benne?
2020. okt. 7. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Ja az a buta, aki nem hazudik. A pontozás is tökéletesen mutatja az ész teljes hiányát ezen az oldalon. Válasz nincs csak lepontozás :D
2020. okt. 7. 11:05
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 12-13 centi hosszú, max kicsit vastagabb mint ami arányos lenne a hosszúságával.

De ettől függetlenül van csajom, napi szex van. Minden alkalommal kielégül, piros arccal, fáradt fejjel és vagy 20 percig nem felkelve pihen. Kivéve amikor mi után kihúzom 2 percen belül elalszik.

Szóval lehet van összefüggés a méreteim és a teljesítményem közt. De tapasztalva ezeket, nehéz elhinni hogy nem a tapasztalat, az odafigyelés, a vadság és gyengédség megfelelő aránya, a simogatások és csókok a megfelelő helyeken és időben. De biztos annak van igaza aki frusztrálódik minden nap és görcsöl rajta.

2020. okt. 7. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Meg mindig nem attol elvezunk el, hogy milyen melyre dugjatok. Teljesen felesleges mericskelni.
2020. okt. 7. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Újabb napidörrentő kérdés... A méreted átlagos, minden póz megvalósítható vele, tökéletesen "elég" ha ügyesen használod. Szóval befejezheted a méregetését mert felesleges. A nők a férfit kívánják meg akihez a farok tartozik, nem a cerkáját. Vetkőzd le a kisebbrendűségi érzésedet és kezdj el inkább csajozni, hogy a gyakorlatban is kipróbálhasd a dolgot.
2020. okt. 7. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Azért tűnhet így, mert vastag és te meg magas vagy. Semmi baj nincs a 15 centivel. Ha a lány vonzónak talál, akkor nem fogja elvenni a kedvét, hogy "csak" átlagos a méreted.
2020. okt. 7. 20:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!