Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek ez a csaj?
Figyelt kérdés
Régen nagy divatja volt az ilyen kérdéseknek Gy.k.-n most akkor egy kis nosztalgia,véleményt kérek :D
2020. nov. 5. 03:28
1/16 anonim válasza:
Igen, és még másik 389 millió embernek is.
2/16 anonim válasza:
Már a legelején látszik a mellbimbója.
3/16 A kérdező kommentje:
Az tény,utolsó,de az arca is szép nagyon szerintem,meg úgy az egész nő :D De jahh nekem is feltűnt xD
2020. nov. 5. 03:49
4/16 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy cserélnék vele külsőt.
7/16 anonim válasza:
Szép, nem rossz, de hogy őszinte legyek annyira nem jön be, hogy elolvadjak tőle. Számomra átlagos akit agyon sminkeltek, de ez főleg nem is csoda mivel kamerák előtt van. Lehet így szép, de engem nem ejt rabul. 10/7, de smink nélkül lehet, hogy csak 6-os.
10/16 anonim válasza:
Nem rugdosnám ki az ágyamból, ha ott találnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!