Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire tetszik a gimis, szoknyás, inges copfos viselet?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Szeretek így öltözni, szerintetek ez gáz?2020. nov. 4. 09:58
11/31 anonim válasza:
Hogy jön ide a gimi? Szerintem lehet menő és szexy.
12/31 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy úgy nézek ki benne mint egy gimis
2020. nov. 4. 11:04
13/31 anonim válasza:
De nincs általános gimis kinézet. Lehet valaki fitalalosabb, attól még a gimi nem nem jön ide. Szerintem járj úgy.
14/31 anonim válasza:
Szerintem nem gáz! Ha mindenki egyforma ízlése lenne és átlagos öltözködnek nagyon unalmas lenne a világ!
A lényeg hogy neked tetszen és ha még jól is áll és kapsz pozitív vissza jelzést akkor semmi gond!
F
15/31 anonim válasza:
Nagyon retrós. Ma már gáz, mert nincs ilyen. Az Aerosmith/ crazy videóklippjét juttatja eszembe. Nem mostani...
16/31 anonim válasza:
Szerintem jó az, ne hallgass az utcsóra.
17/31 anonim válasza:
Jó persze, mert te 60 felé jársz. A fiatalok kinevetik
18/31 anonim válasza:
akkor is izgató, ha 16-17-nek nézel ki - nekem még izgatóbb ;) örülnék, ha írna egy ilyen lány nekem
19/31 anonim válasza:
Linkelj egy képet mert mindenki máshogy képzeli el! Uramisten..
20/31 A kérdező kommentje:
Nagyjából ugyanez az öltözet, csak fekete hajjal lófarokba kötve. De nem ilyen alkat vagyok.
Alacsony, kisebb mellek, szélesebb csipő, nagyobb fenék, 160cm/50kg
2020. nov. 4. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!