Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szubmisszív nő hogy lehet ennyire szadista?
Figyelt kérdés
Vannak felcsatolhatós vámpírfogai amivel belém akar harapni és a véremet is inni akarja
Meg akar vágni és lenyalni a vért a sebemről
Állitása szerint szub
2020. nov. 4. 00:24
2/18 A kérdező kommentje:
Nem kötelező válaszolni
2020. nov. 4. 00:26
3/18 A kérdező kommentje:
Én egy szub fiú vagyok és egy vérfétises lánnyal levelezek.
Nekem tetszett eddig a dolog nagyon, de azt mondta magáról, hogy szubmisszív
Ezért összezavarodtan.
2020. nov. 4. 00:27
4/18 anonim válasza:
ha nem tetszik nemkell belemenni csak azért h egy csaj hozzádérjen
6/18 anonim válasza:
Inkább switch. Ez nem szadizmus, hanem a BDSM-en belül un. vámpírfétis-nek is hívják. Mármint sokan szeretik a vámpíros "dolgokat" (nesze neked alkonyat meg egyéb filmek hatása) de szexuális tartalmat kevesen társítanak hozzá, illetve a gyakorlatban nem akarják megélni. Döntsd el hogy belemész-e. Tipp: a sebvágással, harapással csínján, azért kérdezz rá milyenek az anatómiai ismeretei, aorta és még rosszabb artéria közelében NE vagdossátok egymást! +nem megfeledkezni az alapos fertőtlenítésről, meg azt a vérzést el is kell tudni utána valahogy állítani... nem árt ha ennek módozataival is tisztában van.
7/18 anonim válasza:
Úgy bírom mikor, magukat subnak mondott nők, azt sem tudják mi az...
F
9/18 anonim válasza:
Szerintem a kettő nem feltétlen összeegyeztethetetlen. Te irányítod és dominálod de a vágya tárgya adott amit te megadhatsz neki vagy elveheted tőle és fegyelmezheted ezáltal...
Mit meg nem tesznek egyesek a dugásért... :D
10/18 A kérdező kommentje:
Hát ez így nem fog működni
Találok perverzebb csajt is aki nem szub
2020. nov. 4. 08:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!