Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megeri elmenni nokent ferfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeri elmenni nokent ferfi prostihoz hogy tapasztalatot szerezzek?

Figyelt kérdés

Soha nem kellettem senkinek

24 vagyok es lathatatlan a ferfiaknak

Nem tudok ismerkedni se!

2020. nov. 3. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Én arra vagyok kíváncsi, hogy vajon egy értelmes levélre reagál-e.
2020. nov. 4. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából arra hogy a kérdező hány éves fiú valójában ? (N)
2020. nov. 5. 17:01
 13/21 tesho ***** válasza:
76%

Szerintem előbb szerezz be ékezeteket, az ingyen van.

A fizetős szex még ráér 🙂

2020. nov. 5. 17:14
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Elég ha ki fogsz egy olyan pasit aki törődik veled és figyel rad. Akkor te szűz vagy meg?

Azt meg főleg ne hagyd egy idegenre , szerezz fiú barátot.

2020. nov. 5. 17:55
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Vagy dagadt vagy

Vagy ronda

Igy ertheto

2020. nov. 5. 21:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Pénz nélkül is szerezhetsz tapasztalatot és társat is tartós kapcsolathoz ha társkereső oldalakon próbálkozol! Nagyobb az esélyed ha fotót is mellékelsz. Tudod, "zsák a foltját"!
2020. nov. 5. 21:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Na voltál? Majd írd le a tapasztalatokat.
2020. nov. 5. 23:47
 18/21 Kevin_Wendell_Crumb ***** válasza:
55%

Nos, én is azt mondom, hogy az önbizalom hiánya a ludas.

Van olyan ismerősöm, aki 26 éves, szilikon mell, sportos állat, szép arc, fullos popsi, gyönyörű punci... És én vettem el a szüzességét 25 évesen.

Felfedeztem az önbizalom hiányt benne, a félelmet attól, hogy béna lesz, hogy nem tudja mit kell csinálni stb stb.

És elkezdtem felépíteni a csajt lelkileg. Szép lassan én tanítottam meg neki, hogy kell szopni, mit csináljon az ágyban... Sok türelem kell hozzá és nyugalom... De sikerült :)

2020. nov. 6. 08:56
 19/21 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Gyanítom ezt nem a női/crosdresser éneddel érted el, Kevin. Mi volt a lány extrém önbizalomhiányának forrása?
2020. nov. 6. 10:19
 20/21 Kevin_Wendell_Crumb ***** válasza:

Nyilván nem egy itteni,,énemmel" :)

Amúgy passz, a mai napig nem tudom. De valszeg fejben lesz nála a baj. Mert miután én elkoszontem tőle, mert másik csajra mentem rá és jöttem össze (ennek már 2 éve), azóta sincs pasija, és elmondása szerint 1x próbált szexelni utánam mással, de nem jött össze... Ne kérdezd miért!

Tartom vele a kapcsit, mert nagyon jóban lettünk. Próbálom terelgetni, de sajnos ez most nem megy... Mondtam, hogy ha szeretné párszor atugrok, mert jó volt vele dugni :)

Sokat gondolkodtam, de nem jöttem rá... Érthetetlen, hogy ilyen adottsagokkal nincs pasija... Amúgy sztem a nem létező tökéletes pasit keresi... Mert azt mondja sok faszi próbálkozik nála, de neki egy sem tetszik... Érdekes

2020. nov. 6. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!