Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megeri elmenni nokent ferfi prostihoz hogy tapasztalatot szerezzek?
Soha nem kellettem senkinek
24 vagyok es lathatatlan a ferfiaknak
Nem tudok ismerkedni se!
Szerintem előbb szerezz be ékezeteket, az ingyen van.
A fizetős szex még ráér 🙂
Elég ha ki fogsz egy olyan pasit aki törődik veled és figyel rad. Akkor te szűz vagy meg?
Azt meg főleg ne hagyd egy idegenre , szerezz fiú barátot.
Vagy dagadt vagy
Vagy ronda
Igy ertheto
Nos, én is azt mondom, hogy az önbizalom hiánya a ludas.
Van olyan ismerősöm, aki 26 éves, szilikon mell, sportos állat, szép arc, fullos popsi, gyönyörű punci... És én vettem el a szüzességét 25 évesen.
Felfedeztem az önbizalom hiányt benne, a félelmet attól, hogy béna lesz, hogy nem tudja mit kell csinálni stb stb.
És elkezdtem felépíteni a csajt lelkileg. Szép lassan én tanítottam meg neki, hogy kell szopni, mit csináljon az ágyban... Sok türelem kell hozzá és nyugalom... De sikerült :)
Nyilván nem egy itteni,,énemmel" :)
Amúgy passz, a mai napig nem tudom. De valszeg fejben lesz nála a baj. Mert miután én elkoszontem tőle, mert másik csajra mentem rá és jöttem össze (ennek már 2 éve), azóta sincs pasija, és elmondása szerint 1x próbált szexelni utánam mással, de nem jött össze... Ne kérdezd miért!
Tartom vele a kapcsit, mert nagyon jóban lettünk. Próbálom terelgetni, de sajnos ez most nem megy... Mondtam, hogy ha szeretné párszor atugrok, mert jó volt vele dugni :)
Sokat gondolkodtam, de nem jöttem rá... Érthetetlen, hogy ilyen adottsagokkal nincs pasija... Amúgy sztem a nem létező tökéletes pasit keresi... Mert azt mondja sok faszi próbálkozik nála, de neki egy sem tetszik... Érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!