Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavaró egy fiúnak ha orális szex után kiszaladok a szobából a fürdőszobába hogy kiköpjem a spermát? 18L
Engem nem zavar, de ha nem szereted/undorodsz az izétől, akkor ne engedd a szádba.
Én szeretem ha a csaj engedi szájba, de csak akkor ha neki ez nem okoz gondot.
F
Nem értem... Ezt sose értettem, szóval megköszönném ha felvilágosítanál.
Azt megértem ha egy lány nem szereti az ízét, vagy más okból nem engedi szájba, nade!
Ha engeded hogy a szádba élvezzen, akkor már miért nem nyeled le? Már úgyis ott van...
Hát... Kérdezd meg tőle!
Engem nem zavarna az sem, ha nem venné a szájába a farkam, az sem, ha nem engedi bele, az sem, ha utána megy és kiköpi.
Ami neki jó. De ez én vagyok, a pasid meg nem én
Pedig van amikor kifejezetten undi allagra, kb mintha valami darabos pudingot kene egyben lenyelni es ott marad a torkodban mint valami reteg, amitol órákig nem szabadulsz.ah. Plusz nagyon erzodik rajta h pl valaki dohanyzik vagy valakinek kifejezetten keseru.
Amugy nalam ez attol függ mennyire van koran, a parom a számba szeret elvezne szopasnal viszont reggel erosabb a "gag reflex" es ilyenkor előfordul ha lenyelnem a spermat, eros hanyingerem lenne. Ilyenkor en is van h szaladok a fürdőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!