Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavaró vagy kellemetlen ha a nőnek néha van pecsételő vérzése, de előtte nem szól róla? Mert ugye nem lehet kiszámítani mikor jön egy pici vér
Pl:fogamzásgátlót szedő nőknél gyakori az elején. Erre nem lehet számítani, jön amikor jön a pecsételő vérzés.
Zavarna ez titeket? Szex közben vagy utána ha észreveszitek?
Nem! Normál kapcsolatban nem ritka az sem, hogy menstuáció közben van szex. Ez megállapodás kérdése. Én sosem erőltettem, nekem mindkét hosszabb kapcsolatomnál a hölgy volt kezdeményező ebben. Az első esetben a csaj kifejezetten kérte, hogy mensi alatt dugjam mert, mert sokkal jobban élvezte azt a pillanatot, mikor bele élveztem. A második esetben pedig egyszerűen csak így alakult, hogy azt mondta Őt nem zavarja, ha engem sem. (Utóbbi egyébként azóta már a feleségem). Természetesen nem akkor történik az aktus, amikor erősebb a vérzés, vagy amikor alhasi fájdalom/görcs is van. De nem is a "pecsételő" kategória :)))))
Szóval, lényeg a kommunikáció. Beszélgess ilyen témáról a sráccal - ne velősen, csak érintőleg ... puhatolózva. Aztán meglátod meddig mehetsz el a témában, illetve a "vérzés vs szex" témakörben.
Nekem gyakran megesett amíg a nőgyógyászok ki nem derítették mi a problémám (ez nyilván sok időbe telt mert időpontot kapni valahova minimum 1 hónap). Majd a fogamzásgátlóm első hónapjába is vétezgettem.
A barátomat nem zavarta, elfogadta, pedig a kapcsolat elején a mensi alatti szextől is idegenkedett. Ő úgy volt vele, hogy az egészségem az első, ha ez van, hozzászokik.
Tőlem még nyalás közben is jöhet... 😀😂😂😂🤭
Na de most komolyan, abszolút nem zavar.
F
Volt olyan párom, akit nagyon zavart, nem bírta a vért.
Más meg szinte ügyet sem vetett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!