Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem még csak a szikráját se annak,hogy nekem szükségem lenne szexre? F23
(Most mondom,hogy nem kérek melegektől meg bármilyen hasonló homokosoktól üzeneteket.)
Itt vagyok 23 évesen és még úgy rendesen sose éreztem ezt a szex dolgot,hogy nekem csinálni kéne.Mindig azt hallom,hogy az ember már ilyen 14-15 éves korába túlteng a tesztoszterontól és már menni dugni.Nálam már annyi idősen se volt.Konkrétan akkoriban nem is jutott eszembe ilyen.Most meg még csak eszembe se jut a dolog.
Nekem meg már nem jut eszembe 🙃
47F
Aszexuális vagy. Elég tág fogalom, olvass utána.
Én például demiszexuális vagyok, 3 év barátság után lettem szerelmes a páromba, rendszeres nemi életet is élünk.
Azelőtt nem érdekelt, sőt, taszított a szex gondolata.
Mélyen bent "ülő" mentális komplexusok, vagy fiziolóigai zavarok. Keress fel egy szakembert, mert te is tudod hogy ez nem normális... Mármint hogy 0 szexuális ingerenciád van, egyáltalán semmire sem.
Ettől még lehet így élni, de ha tudni akarod a pontos okát akkor azt csak szakember tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!