Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki túlsúlyos nővel szexet el tudna képzelni, de kapcsolatot nem?
Figyelt kérdés
A túlsúlyos alatt a BMI túlsúlyos kategóriájába esőket értem2020. nov. 2. 12:54
2/10 anonim válasza:
Nem szép dolog, de szerintem elég sok olyan ffi van akinek szinte mindegy csak lyuk legyen :D Swingerben rengeteg olyat látok hogy úgymond kevésbé előnyös megjelenésű hölgyeknek is "csak szexre" nagyon sok kérője akad.
3/10 anonim válasza:
nekem elég telt alkat jön be, de van határ ami fölött szex még belefér, de kapcsolat nem
5/10 A kérdező kommentje:
Én inkább arra gondoltam, hogy tetszik a lány, kívánod de nem szívesen vállnád fel azért, mert nem vékony
2020. nov. 2. 12:57
6/10 anonim válasza:
Ha tetszik a lány akkor fel fogod vállalni nem a haverok/ismerősök stb. véleménye fog érdekelni.
8/10 anonim válasza:
Ha szexuálisan vonzó, akkor fel is vállalnám barátok előtt. Nem azért nem lenne kapcsolat belőle, mert duci. Ha nemet mondanék a kapcsolatra annak más oka lenne.
9/10 anonim válasza:
én így vagyok vele.
nem a felvállalással van a probléma (elég gáz, ha valaki nem vállalja a partnerét).
hanem ott a gond, hogy hiába találom szexuálisan izgatónak a túlsúlyt (is), hosszú távon, párkapcsolatban nem sok közös van bennem olyan emberekkel, akinek nehézséget okoz a sportos, mozgásban gazdag életmód.
10/10 anonim válasza:
Csak olyannal szexelek,akit felvallalok
Kövérek,gebék kizárva.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!