Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a Sugar baby-Sugar daddy kapcsolatokról?
21 éves nő vagyok, soha nem volt még aktusban részem.
Voltak fontosabb dolgok az életemben,és igazából nem is érdekelt különösebben a pasizás, most viszton támogatói kapcsolatot szeretnék mert egy kis hang az súgja ott belül, hogy szükségem van egy férfira és a támogatásra is.
A szüleim nem tehetik meg, hogy támogassanak, egyedül piszok nehéz, és bevallom őszintén egy férfi is hianyzik az életemből.
Társadalmilag elítélt dolog, de ha okkal csinálod, mindketten beleegyeztek, lefektettek bizonyos szabályokat, akkor rendben van. Talán önmagában sincs semmi baj vele, csak ritka, szokatlan, és hosszú távon nehezen működik. Persze kivétel mindig akad, csak találj rendes férfit.
(20 éves lány vagyok)
Mit gondolok?
Azt gondolom,hogy mindenki saját életének kovácsa.
Nagyon egyszerű tétel.
Amikor 2-3évesek voltak a fiaim,mindenáron modelt akartak volna csinálni belőlük.
Én ezt nem engedtem meg.
Akkor döntöttem valamiről,és pontot tettem a végére.
Nincs másokra mutogatás, tépelődés,nincs milettvolna ha,nincs szánombánom..
Mindig,mindenhol vállalni kell a döntéseid következményeit,és akkor tudod,hogy helyes,amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!