Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire csúnya egy szőrös hónalj?
Nekem a páromnak szőrös. Ő azt mondta próbálta borotválni, de mindig kipattogott a bőre.
Úgyhogy én nem erőltetem. Régebb nyilván jobban tetszett ha borotvált vagy picit szőrös csak, de ma már megszoktam és észre se veszem másokon se.
Szerintem egy férfi legyen szőrös. Hónaljnál ha neki kényelmesebb, borotválja, de odalent nagyon undi ha egy férfi csupasz. Nekem az eléggé kiábrándító. De ízlések és pofonok
23N
Ez mindenképpen ízlések és pofonok. Kinek mi jön be. Egy biztos. A hónaljnál ha nem szőrös, az sokkal higénikusabb. Sokkal kevesebb az izzadás, és ezáltal nincsenek kellemetlen szagok.
Tudom hogy vannak hónalj stiftek, de az sem megoldás, hogy flakon számra kenje magát egy férfi.
Sokkal jobb, ha természetes körülmények között sem izzad mint a ló.
Odalent elég az igazítás, karbantartás. Ott sem jó az őserdő, de talán a teljesen csupasz az egy kicsit gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!