Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépésnél nagy "szemétség" a beleélvezés?
kérdezző, akkor mondom másképpen
elmész szzépen orvoshoz, ráadásul a palidhoz csupán ennit szólsz "takarodj a kva anyadba"
kész. nem tudom olyan emberek minek élnek nemi életet, akik gykn kérdeznek ilyen ostobaságot, ahelyett, hogy cselekednének, és legközelebb nem egy gerinctelen féreggel lennének együtt?
#10 Nem fattyú! Gyerek!!
Attól, hogy két"gerinces"össze fekszik, arról a gyerek nem tehet, hogy ilyen emberek a szülei.
Most mindenki a megcsalás tényére fekteti a hangsúlyt. Engem a mennyasszonyom gumi használata nélkül csalt meg és terhes is lett.
Azon kívül, hogy egy világ omlott össze bennem mért azért is aggódnom kellett, hogy nem-e kaptam el valami betegséget tőle. Terhes nőt elhagyni pedig nem szép dolog és nem magyarázkodhattam mindenkinek. Szóval van különbség.
16
remek, most elmorzsolunk 1 könnycseppet érted is, mert ilyen nagyon rendes lányhoz mentél hozzá
elégedett vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!