Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félrelépésnél nagy "szemétség"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépésnél nagy "szemétség" a beleélvezés?

Figyelt kérdés
Megcsalást tényleg rosszabítja, ha a pasi a lány szájába /puncijába élvez vagy pedig akkor már mindegy ha egyszer megtörténik?

2020. nov. 1. 17:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

kérdezző, akkor mondom másképpen

elmész szzépen orvoshoz, ráadásul a palidhoz csupán ennit szólsz "takarodj a kva anyadba"

kész. nem tudom olyan emberek minek élnek nemi életet, akik gykn kérdeznek ilyen ostobaságot, ahelyett, hogy cselekednének, és legközelebb nem egy gerinctelen féreggel lennének együtt?

2020. nov. 1. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
összes pasit izgatta, hogy telelőtt puncival mentem haza, vagy fenekkel L
2020. nov. 1. 17:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát van az a nézet amikor legalább gumival csinálja, de ha gumival csinálja is úgyszintén lapát a vége, ha nem sikerül megmenteni a kapcsolatot. Viszont megmenteni se az fogja, hogy volt gumi vagy nem. Ez szerintem csak egy lelki megnyugtatás.
2020. nov. 1. 18:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 Nem fattyú! Gyerek!!

Attól, hogy két"gerinces"össze fekszik, arról a gyerek nem tehet, hogy ilyen emberek a szülei.

2020. nov. 2. 03:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Olyan mindegy...
2020. nov. 2. 03:56
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Most mindenki a megcsalás tényére fekteti a hangsúlyt. Engem a mennyasszonyom gumi használata nélkül csalt meg és terhes is lett.

Azon kívül, hogy egy világ omlott össze bennem mért azért is aggódnom kellett, hogy nem-e kaptam el valami betegséget tőle. Terhes nőt elhagyni pedig nem szép dolog és nem magyarázkodhattam mindenkinek. Szóval van különbség.

2020. nov. 30. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
27%

16

remek, most elmorzsolunk 1 könnycseppet érted is, mert ilyen nagyon rendes lányhoz mentél hozzá

elégedett vagy?

2020. nov. 30. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!