Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félrelépésnél nagy "szemétség" a beleélvezés?
hát beszéljétek meg a lánynak mi fér bele
én pasiként nem élveznék olyan csaj puncijába akitől nem akarok többet és nem szed foggátlót
LOL
ezzt miféle fogyatékos írta ki? szerinted ha megdugsz valakit, a barátnőd majd azon fog izélni, hogy a szájába élveztél-e? szerintem nem, ha erre kiváncsi, akkor a barátnőd is egy lelki sérült, meg te is. én speciel azért kibsnálak az utcára, ha egyáltalán a farkad mutogatod másnak, nem, hogy bele is teszed... úristen milyen emberek vannak
Én nem dugok meg semmit az biztos, ahogy az is hogy nem élvezek bele senkibe..
És lehet hogy én vagyok a hüyle de ha a párom megcsalna nekem nem lenne mindegy, hogy legalább lett volna benne annyi, hogy húz gumit, vagy pedig gumi nélkül összefekszik valami jött ment luvnyával. Sztem egy férfinak sem mindegy, hogy a barátnője szájába ment el valaki amivel mondjuk másnap megcsókolta vagy pedig gumiba
Ilyenkor bármilyen nemi betegséget hazahordhat, és átadhatja a párjának.
Illetve becsúszhat egy fattyú is, még tablettával is (van valamennyi hibaszázaléka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!