Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ismerkedik az, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ismerkedik az, aki sikertelen a nőknél, amikor hivatásos lányhoz is lehet menni?

Figyelt kérdés
Kezdetben én is sokat próbálkoztam, persze szinte mindig sikertelenül. A hivatásosok viszont kárpótolnak mindenért. A szex nagyon jó velük, főleg hogy rám figyel és nem kell azzal foglalkoznom, hogy őt kielégítsem. Bármit csinálok, nem szól érte és érdekes módon nekik soha nem fáj semmi.
2020. nov. 1. 09:09
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Mert van aki normàlis emberi kapcsolatot akar. Nem pénzen vett szerelmet.

Mindenkinek megvan a pàrja, aki sikertelen az rossz helyen keresi vagy olyan igényei vannak amit ő maga sem tud produkàlni.

2020. nov. 1. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy az első is írta: van akinek kapcsolat kell és nem szex. Hidd el, jó szereti és szeretve lenni. Ezt egy prostitól se fogod megkapni.
2020. nov. 1. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
mert egészen más érzés, amikor te kellesz a nőnek, és nem a pénzed. Amikor azért élvez el, mert a csúcson van, és nem azért mert lejárt az 1 óra és színészkedni kellett. Teljesen más.
2020. nov. 1. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
"nem kell azzal foglalkoznom, hogy őt kielégítsem" - nem is értem, hogy miért vagy sikertelen a nőknél...
2020. nov. 1. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

"Nem kell azzal foglalkoznom hogy őt kielégítsem, bármit csinálok nem szól érte, és érdekes módon nekik soha nem fáj semmi" - ez kb olyan mintha egy élettelen darab fát dugnál. Jó hogy nem szól semmit, mivel Csóri csaj azon van hogy minél hamarabb végezz, add oda a pénzt és lépjél lefelé.

Mondjuk milyen jó lesz a csajodnak(ha lesz valaha) hogy nem tudsz egy nőt kielégíteni mert mindig a saját orgazmusodat hajszolod:D

2020. nov. 1. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Hivatásos mellett az a nagy érv hogy nem kötődsz hozzá érzelmileg (nyilván vannak balekok akik szerelmesek lesznek)

Akiknek csak a szex a lényeg és szereti a változatosságot az menjen mindenképp

Nyilván akinek az érzelmek hiányoznak ne náluk keresse

De szerintem sokkal egészségesebb dolog prostikhoz járni (védekezve, és igényeshez menni) mint aki 35 éves korára egy komplexusos szűz és kb 20 éve magának veri. Annak fel se állna már nő előtt

2020. nov. 1. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!