Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek többsége a szex miatt ismerkedik?
Furán hangzik de ha belegondolunk akkor van benne valami. Jó tudom szeretet miatt is, de azt pl barátoktól, családtagoktól is meg tudjuk kapni.
Leginkább lányoknál vettem azt észre hogyha vége egy kapcsolatának akkor szinte görcsösen ismerkedik hogy legyen valakije. ÉS rövid idő után össze is jön valakivel. Mert csak a szexhez kell fiú, a többit a barátnő is tudná pótolni (hogy ne legyen magányos, meg ők is tudnak szeretete adni). Tehát nem kéne egyből új kapcsolatot keresni, szerintem.
Szerintetek is van benne valami?
Lehet benne valami. Én is sokszor tapasztaltam hogy a lányok egy szakítás után csak szexet akarnak, de ez ugyanúgy igaz férfiakra is.
Én sajnos nem tudok így gondolkodni így a kapcsolatom vége óta csak szenvedek. Én a szeretetre és szeretet adásra vágyom. Hogy valakit boldoggá tehessek. Hogy megadjak neki mindent amire vágyik. Ez sajnos rossz tulajdonságnak számít mert amikor magányos vagyok duplán rossz és nekem nem opció a k_rvák vagy ilyesmi.
Meg amúgyis a nők szerint gáz egy ilyen férfi mint én, ők a magabiztosabb lényegre törő férfiakat preferálják.
Szerintem csak a felszínes emberek ismerkednek a szex miatt.
Ha nincs pasim akkor a romantika, a gyengédség hiányzik, orgazmust magamnak is tudok okozni.
A romantikát, az évődést, a gyengédséget pedig nem a barátnőimtől vágyom, nincs bennem bi hajlam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!