Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből hány lánynak van ilyen tökéletes, fantasztikus, elkepesztő, gyönyörű, formás, feszes melle?
Én amikor megláttam, szinte megfagytam, nyitva maradt a szám, elkezdett erőteljesen dobogni a szívem, mély levegő, a szemeimet becsuktam, erős erekció és majdnem összeestem. De nem ájultam el, csak volt pár masodoperc amikor azt hittem baj lesz
40!
Az biztos, hogy nem láttál még meztelen nót! A kérdésed alapján is egyértelmű, hogy ezeket a szilikon labdákat tartod "tökéletes, fantasztikus, elkepesztő, gyönyörű, formás, feszes mell"-nek. Nem az és mellékelt képből nem is lehet megállapítani a formáját.
Után a pedig az írod, hogy "...nem tartják elég jónak, nagynak, eredetinek...".
Nem nem tartjuk, hanem nem az! Szilikon, nem természetes.
De ember fogd már fel hogy nincs olyan nő amelyiknek természetesen ilyen szabályos kör labdái vannak.
Most attól hogy te erre csorgatod a nyálad, nem feltétlenül fog minden pasinak tetszeni. Lehet b*zizni, de az csak téged minősít.
41: „ Az biztos, hogy nem láttál még meztelen nőt” – Nahát! Ez tuti?
100%-ig biztos, vagy benne? :)
Imádom ezt a fórumot, mert bármilyen témában is kérdezek, szinte mindig felbukkan az az 1-2 hozzászóló, aki sokkal jobban ismer engem, mint én saját magamat.
A kérdés inkább arra irányul (mivel hogy ezek szerint tisztában vagy azzal, hogy ezek műcsecsek), hogy 10-ből hány nőnek vannak műttetett szilikon tőgye.
Megsúgom, igen kevés az arányuk az átlag nők körében. A felsőbb kategóriába tartozó, gazdag, vagy esetleg luxus prosti nőké meg van műtve. Nem olcsó mulatság, úgyhogy ha mindenáron ilyen csöcsöket akarsz, ezen rétegek körében érdemes ismerkedned.
44!
200%-ig. A kérdésedből egyértelmű, hogy igazinak hitted.
Most pedig próbálod kimagyarázni magad. :)
Csak 200%-ig? Dehát egy olyan szűz kisfiú, mint én, aki soha nem látott melleket, legalább 300%-ot érdemel nem? :)
"Ezekszerint tisztában voltál vele, hogy műcsecsek." "Igazinek hitted".
-Nem! Semelyik.
Gyerekek, 100%-ban lesz@rom és lesz@rtam, hogy igaziak vagy nem. Ezen el sem gondolkoztam egy másopercre se, miért érekelne engem? Hol érinti az életemet, hogy szilikon vagy zsír van a bőre alatt? Tejet akarnék belőle szopni, vagy mi?
Ez csak a tipikus suttyó magyar irigység, hogy ha valami szép, vagy kiemelkeő teljesítmény, akkor elkezdünk benne hibákat keresni. Ha nem igazi, akkor az a hiba. Ha igazi, akkor a "jó genetika" a támadás indoka. Vagy valami más sz@r. Az a lényeg, hogy mindig van valami amivel lehet háborogni és a másikat kritizálni. Amig itt a fórumon analizálgatják, hogy igazi, vagy nem, illetve osztják az észt, addig én élvezem a mellek látványát, elismerem őket, törődök a saját dolgommal és nem másoknak szólogatok be mindenféle hülyeséget.
“Ha valami szép, vagy kiemelkedő teljesítmény, akkor elkezdünk benne hibákat keresni.”
A szépség relatív, lehet hogy számodra szép, de ettől függetlenül másnak nem feltétlenül fog tetszeni. El kell fogadni, ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel.
Nyugodtan csodálhatod magadban a “szép” melleket, én is így teszem a szexi férfi testekkel, ezt nem kell mindenkivel megosztani.
Én sem fogom elkezdeni kihányni a számomra vonzó férfiakat ide és feltenni a kérdést, hogy “10-ből hány férfinak van ilyen szexi, kidolgozott teste?” mert 1) senkit nem érdekel, hogy számomra mi vonzó 2) lehet, hogy nekem az a legtökéletesebb test a világon, más szerint meg ízléstelen.
Ha meg felteszel egy ilyen megosztó kérdést, akkor meg ne csodálkozz, ha az emberek elmondják a véleményüket...
Ha pedig ismered a szerinted “tipikus suttyó magyar felfogást” akkor minek teszel fel ide egy ilyen kérdést, ha úgyis tudod, hogy be fognak szólni?
Ennyire unatkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!