Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10-ből hány lánynak van ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-ből hány lánynak van ilyen tökéletes, fantasztikus, elkepesztő, gyönyörű, formás, feszes melle?

Figyelt kérdés

[link]

Én amikor megláttam, szinte megfagytam, nyitva maradt a szám, elkezdett erőteljesen dobogni a szívem, mély levegő, a szemeimet becsuktam, erős erekció és majdnem összeestem. De nem ájultam el, csak volt pár masodoperc amikor azt hittem baj lesz

2020. okt. 30. 21:14
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
64%

40!

Az biztos, hogy nem láttál még meztelen nót! A kérdésed alapján is egyértelmű, hogy ezeket a szilikon labdákat tartod "tökéletes, fantasztikus, elkepesztő, gyönyörű, formás, feszes mell"-nek. Nem az és mellékelt képből nem is lehet megállapítani a formáját.

Után a pedig az írod, hogy "...nem tartják elég jónak, nagynak, eredetinek...".

Nem nem tartjuk, hanem nem az! Szilikon, nem természetes.

2020. nov. 1. 11:52
 42/52 anonim ***** válasza:
72%

De ember fogd már fel hogy nincs olyan nő amelyiknek természetesen ilyen szabályos kör labdái vannak.

Most attól hogy te erre csorgatod a nyálad, nem feltétlenül fog minden pasinak tetszeni. Lehet b*zizni, de az csak téged minősít.

2020. nov. 1. 13:36
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem is feszes. Hidd el az a ruha sokat dob rajta. 24L
2020. nov. 1. 13:39
 44/52 A kérdező kommentje:

41: „ Az biztos, hogy nem láttál még meztelen nőt” – Nahát! Ez tuti?

100%-ig biztos, vagy benne? :)

Imádom ezt a fórumot, mert bármilyen témában is kérdezek, szinte mindig felbukkan az az 1-2 hozzászóló, aki sokkal jobban ismer engem, mint én saját magamat.

2020. nov. 1. 21:04
 45/52 A kérdező kommentje:
A melltartóval tartott mell persze, hogy más, mint a meztelen. Ezt a lányt a melltartóban szelfiző versenytársaival mértem össze, nem a meztelenekkel. És ez alapján tartom gyönyörűnek. Ki beszélt itt meztelen nőkről? + A szilikon mell nem lehet szép, vagy mi? A doppingoló sportoló teljesítménye nem látványos, csak azért mert doppingol? Ugyan már..
2020. nov. 1. 21:06
 46/52 anonim ***** válasza:
84%

A kérdés inkább arra irányul (mivel hogy ezek szerint tisztában vagy azzal, hogy ezek műcsecsek), hogy 10-ből hány nőnek vannak műttetett szilikon tőgye.

Megsúgom, igen kevés az arányuk az átlag nők körében. A felsőbb kategóriába tartozó, gazdag, vagy esetleg luxus prosti nőké meg van műtve. Nem olcsó mulatság, úgyhogy ha mindenáron ilyen csöcsöket akarsz, ezen rétegek körében érdemes ismerkedned.

2020. nov. 1. 22:54
 47/52 anonim ***** válasza:
18%
A nevét szabad tudni?
2020. nov. 8. 21:43
 48/52 anonim ***** válasza:
76%

44!

200%-ig. A kérdésedből egyértelmű, hogy igazinak hitted.

Most pedig próbálod kimagyarázni magad. :)

2020. nov. 8. 22:17
 49/52 A kérdező kommentje:

Csak 200%-ig? Dehát egy olyan szűz kisfiú, mint én, aki soha nem látott melleket, legalább 300%-ot érdemel nem? :)

"Ezekszerint tisztában voltál vele, hogy műcsecsek." "Igazinek hitted".

-Nem! Semelyik.

Gyerekek, 100%-ban lesz@rom és lesz@rtam, hogy igaziak vagy nem. Ezen el sem gondolkoztam egy másopercre se, miért érekelne engem? Hol érinti az életemet, hogy szilikon vagy zsír van a bőre alatt? Tejet akarnék belőle szopni, vagy mi?

Ez csak a tipikus suttyó magyar irigység, hogy ha valami szép, vagy kiemelkeő teljesítmény, akkor elkezdünk benne hibákat keresni. Ha nem igazi, akkor az a hiba. Ha igazi, akkor a "jó genetika" a támadás indoka. Vagy valami más sz@r. Az a lényeg, hogy mindig van valami amivel lehet háborogni és a másikat kritizálni. Amig itt a fórumon analizálgatják, hogy igazi, vagy nem, illetve osztják az észt, addig én élvezem a mellek látványát, elismerem őket, törődök a saját dolgommal és nem másoknak szólogatok be mindenféle hülyeséget.

2020. nov. 10. 07:30
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

“Ha valami szép, vagy kiemelkedő teljesítmény, akkor elkezdünk benne hibákat keresni.”

A szépség relatív, lehet hogy számodra szép, de ettől függetlenül másnak nem feltétlenül fog tetszeni. El kell fogadni, ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel.

Nyugodtan csodálhatod magadban a “szép” melleket, én is így teszem a szexi férfi testekkel, ezt nem kell mindenkivel megosztani.

Én sem fogom elkezdeni kihányni a számomra vonzó férfiakat ide és feltenni a kérdést, hogy “10-ből hány férfinak van ilyen szexi, kidolgozott teste?” mert 1) senkit nem érdekel, hogy számomra mi vonzó 2) lehet, hogy nekem az a legtökéletesebb test a világon, más szerint meg ízléstelen.

Ha meg felteszel egy ilyen megosztó kérdést, akkor meg ne csodálkozz, ha az emberek elmondják a véleményüket...

Ha pedig ismered a szerinted “tipikus suttyó magyar felfogást” akkor minek teszel fel ide egy ilyen kérdést, ha úgyis tudod, hogy be fognak szólni?

Ennyire unatkozol?

2020. nov. 10. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!