Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes hölgyek! Ha adódna egy nagyon szimpatikus, jó pasi akinek nagyon bejössz, akkor engednél a csábításnak?
3 féle férjes hölgy van.
1, nyíltan más pasikat is keres. Könnyű dolga van, de nem sokra fogják őt értékelni
2, tudja magáról hogy elcsábítható, de nem vallja be, elhiteti a pasival hogy ez csak Neki sikerült.
3, azt hiszi magáról hogy soha nem csinálna ilyet és ő maga is meglepődik amikor enged a csábításnak.
Mindenkit el lehet csábítani, csak a megfelelő férfi kell hozzá.
Egy “férjes hölgy”
Lehet egy világ dől össze benned, de nem ismerek olyat aki nem...
Előfordulhat a még nem, de idővel.
Ez egy emberi tulajdonság mindkét nemnél, amit soha nem fogunk tudni levetkőzni addig amíg azt élvezzük.
(Szintén egy "férjes hölgy")
Nem.
Mikor igent mondtam, akkor a házasság összes maceráját vállaltam.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne jönne be más pasi. Vagy ne lehetne jobb a szex valakivel, mint a férjemmel. A lényeg azon van, hogy én a férjemet választottam minden hülyeségével együtt. Lehet, hogy van aki jobban illene hozzám, vagy lehet, hogy van akivel jobb lenne a szex... de a döntésem a férjemre esett.
Nem. Ha
Aki elcsábítható,az a saját nevében nyilatkozzon.
Ne általánosítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!