Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek az égő ha a srác Pesten biciklivel jár?
Szóval ha nem az a csóró egyetemista biciklis típus vagyok, hanem a full igényes, magára adó, korrekt anyagi helyzetű (autót simán fent tudnék tartani) de egyszerűen szeretem a városi biciklizést mint a hollandok.
Viszont azt vettem észre hogy mikor randizok egy csajjal akkor ez inkább ilyen turn-off. De miért? Csóróságot mutat? (A városi cruiser bringám amúgy többe került mint egy használt Suzuki)
Nincsenek bringás csajok Pesten?
Te nagyon félre vagy tájékozódva. Szerinted a hollandok mivel közlekednek a városon kívül?
Látszik, hogy csak turistaként jártál az általad felsorolt helyeken.
Azt erősítetted meg, amit leírtam: meg lehet a helye a biciklinek is, de nem alternatívája az autónak.
Szerintem más közegben kellene ismerkedned. Ha ilyen nagyon csittifitti, modell külsejű csajok körében ismerkedsz, ott nagyobb eséllyel találsz anyagias, felszínes nőket.
Nekem sok bringás ismerősöm van Bp-n, olyanok is, akiknek amúgy van jogsijuk vagy tudnának autót venni, de a belvárosban egyszerűen nem éri meg nekik autót fenntartani, nehéz parkolóhelyet találni stb. Férfiak és nők is egyaránt.
Egyébiránt, te nem véleményeket és érveket vártál, hanem megerősítést, hogy egy bicikli kiváltja az autót és te csinálod jól.
Oké, ha nincs rá szaros 100 000-ed havonta, hogy fenntartsd, nem kötelező, de ne csodálkozz, hogy ismerkedéskor a nőknek nem tetszik, hogy vonattal ugrotok majd le a Balatonra, 2 napig szervezve a 100 kilométeres utat, átszállogatva, stb.
Nekem is van biciklim, robogóm, nagy(obb) motorom, barátnőmnek egy kisebb autója, illetve egy nagy.
Mindnek megvan a helye.
"Te nagyon félre vagy tájékozódva. Szerinted a hollandok mivel közlekednek a városon kívül?"
-----------------------------
Ezért jó hogy végig Budapestről beszéltem. A magyar még a pesti belvárosban is autóval meg szarni a budiba.
"Oké, ha nincs rá szaros 100 000-ed havonta, hogy fenntartsd, nem kötelező, de ne csodálkozz, hogy ismerkedéskor a nőknek nem tetszik, hogy vonattal ugrotok majd le a Balatonra, 2 napig szervezve a 100 kilométeres utat, átszállogatva, stb."
-----------------------------
:DDDDDDDDDD
Budapest-Siófok vonatjegy foglalás még a MÁV-appon sem telik kettő percnél többe, de ha neked ehhez 2 nap kell akkor szerintem autóba se ülj mert elfelejted milyen színű lámpánál kell megállni. Az "átszállogatás" meg konkrétan 0 átszállást jelent mivel közvetlen járat van.
Amúgy meg kacagtatóan szánalmas ez az érv hogy valaki azért tart autót hogy évente 2-szer 20 percet nyerjen a balatoni hétvégéhez. Amelyik nőnél ez már elrettentő annál a szülinapi meg karácsonyi ajándékot is nehéz lenne megúszni 6 számjegyű összeg alatt, szóval ez már alapból offos.
Jah, és van rá szaros 100 ezrem havonta, jóval több is van rá, csak egyszerűen nem éri meg nekem autót fenntartani, ahogy a legtöbb budapesti autósnak sem éri meg, csak kizárólag a balkáni sznobsága miatt tart autót.
folyt: de van egy reteg, akinek meg bejon ez a stilus (koruton beluli ballibsi zold bringas csajok). De persze ez egy kisebb pool, amibol valogathatsz. Te vagy vallalod ezt a trade offot, vagy veszel kocsit, vagy puffogsz. Vagy elkoltozol egy olyan orszagba ahol mas a kultura (Hollandia, Svajc, etc).
Megj: nekem sincs kocsim, elvisz a tomegkozlekedes barhova, a cityben meg bringa/gyalog. (Nem magyarorszagrol beszelunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!