Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek az égő ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek az égő ha a srác Pesten biciklivel jár?

Figyelt kérdés

Szóval ha nem az a csóró egyetemista biciklis típus vagyok, hanem a full igényes, magára adó, korrekt anyagi helyzetű (autót simán fent tudnék tartani) de egyszerűen szeretem a városi biciklizést mint a hollandok.

Viszont azt vettem észre hogy mikor randizok egy csajjal akkor ez inkább ilyen turn-off. De miért? Csóróságot mutat? (A városi cruiser bringám amúgy többe került mint egy használt Suzuki)

Nincsenek bringás csajok Pesten?

2020. okt. 30. 00:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#10 igen, erre nem gondoltam. #9 voltam
2020. okt. 30. 03:12
 12/28 anonim ***** válasza:
Nekem régen nagyon bejöttek az ilyen pasik, volt is ilyen párom. 30 felett viszont elkényelmesedtem, most már olyan kell akinek csak beülök a kocsijába. Viszont semmiképpen sem égő, még fel is nézek rájuk. Csak nem tudnám tartani vele ezt az életstílust.
2020. okt. 30. 09:02
 13/28 anonim ***** válasza:

A csóró egyetemista bringások is írtó menők <3

Én is kizarólag bicajjal járok hosszú évek óta és nagyon szimpi minden ember, aki bringára ül.

Nekem is lehetne kocsim, de nem akarok :)

2020. okt. 30. 09:12
 14/28 A kérdező kommentje:

"De feltételezem, nem biciklivel akartok kirándulni menni, elszaladni boltba, vagy éppen elugrani egy messzebbi étterembe, kiváltképp szakadó esőben."

----------------------

Biciklit fel a vonatra és irány a Dunakanyar vagy a Velencei-tó, esetleg Balaton. A legjobb kirándulás a természetben való biciklizés véleményem szerint.

Boltba elszaladni nem kell se bicikli, se autó, mert 500m-en belül gyakorlatilag mindenhol Budapesten van egy élelmiszerbolt. És 1-2 embernek kaja pár napra nem lesz 50kilós cucc.

Messzebbi étteremről simán lemondok mivel a belvárosban van 500+ étterem minden kategóriában.

2020. okt. 30. 11:21
 15/28 A kérdező kommentje:

"de nem hinném hogy egèszsèges a belvárosban full szmogban kerèkpározni"

------------------------

Nem akarlak elkeserítni, de egy autó utasterében jóval szennyezettebb a levegő mint mellette. Főleg hogy a dugóban több időt töltesz mintha bringával végigmennél a belvároson. Nem én mondom, ez egy tudományos konszenzus:

[link]

2020. okt. 30. 11:25
 16/28 A kérdező kommentje:

"Mondjuk, ha koruton belul lako libsi/zold csajokkal randizol, akkor menobb a bicikli."

----------------------

Imádom a libsi-zöld csajokat, szerintem brutálisan szexi mikor egy csajnak markáns baloldali meggyőződése van a világról. Nem tudom miért, én nagyon enyhén vagyok libsi, sokmindent osztok a kozi oldalról is, zöld meg sajnos csak a szavak szintjén vagyok, nem élek igazán zöld életet. Biciklit azért szeretem mert egyszerűen imádok végigsuhanni a házak között, élvezni a menetszelet. Szerencsére elég jó kondiban is vagyok 15 év versenysport múltam után, így nem kényelmetlen a pedálozás okozta erőfeszítés, emiatt nem is izzadok egy kis bringázástól. Főleg hogy az évek alatt megtanultam az adott időszakhoz illő bringás ruhát kiválasztani amiben nem lehet se megfázni, se szétizzadni magad.

2020. okt. 30. 11:31
 17/28 anonim ***** válasza:

Szerintem le van butítva ez a kérdés.

"Menő" biciklizni, ezerszer látom 30+ milliós autót tetején vagy bringatartóján a milliós kerékpárt.

Mint SPORTESZKÖZ elsősorban.

Nade vonattal menni kirándulni, esőben a koszos buszt nézegetni, a spontaneitásról pedig lemondani már nem a legjobb.

Nyikván, tudom, mindenhova megy busz, vonat, stb., minden megoldható és mindenhogy lehet élni (igazából még lakás nélkül is, a hajléktalanok is elvannak, kérdés, miként...), de elképzelhetetlen az az élettszinvonalbeli plusz, amit egy autó ad.

2020. okt. 30. 11:42
 18/28 A kérdező kommentje:

"de elképzelhetetlen az az élettszinvonalbeli plusz, amit egy autó ad."

-------------------------

Szóljál már a hollandoknak meg a dánoknak hogy gyorsan szálljanak le a bicikliről és uzsgyi vissza az autóba amiből a 60-as, 70-es években szálltak ki mert hogy lehet így élni?

Tiszta a levegő a városban, tele van zöld területtel mivel nem foglalnak el MINDENT a parkoló autók... elképzelni sem tudom ezt az apokalipszist. Egy éve Koppenhágában is úgy éreztem magam mintha a pokolban lennék. De szerencsére Belgrádban nem volt ilyen probléma, ott aztán jó nagyokat tudtam szívogatni a tömény, életszínvonalnöveő szmogból.

2020. okt. 30. 12:20
 19/28 A kérdező kommentje:

A lemondott spontanitásodon konkrétan felröhögtem. :DDDD

Mennyi ideig is tart parkolóhelyet találni a belvárosban, a nagy spontanitásnak köszönhetően? Mennyibe is kerül egy garázs bérlése, az autó ára, fenntartása, javítása, bírság fizetése, adó befizetése? Összesen olyan 80-100 ezer havonta? Mindezt miért is? Mert a tömegközlekedés derogál? A bicikli meg már a nyilvános megszégyenülés? A végén még olyan szégyennel kell élnünk mint a dánoknak.

2020. okt. 30. 12:23
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen szarkasztikusnak lenni csak mert valakinek hiányozna az autó kényelme. Lehet hogy a Hollandiában főleg biciklit használnak belvárosi közlekedésre, de hosszabb útra, főleg családdal-csomagokkal ők is beülnek a nagy családi autóban.
2020. okt. 30. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!