Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal elmegyünk egy párcserés szexre. Hármasban voltunk már semmi gond nem volt vele hisz ketten kényeztettek, de most megdugnál valaki a páromat Megőrülök nem tetszik, de mit tegyek? ő is Végignézte és tetszett neki.
Semmit sem értek ebből.
Lányok vagytok és lány párral cseréltek?
Vagy heteró párral?
Vagy most mi van?
Ja az vicces volt amikor neked volt két csak a f@rkadon.
De amikor neked kéne osztoznod, az nem tetszik.
Jól elcsesztem nem szabadott volna belemennem az elején mikor engem kényeztettek ketten. És egymást.
De most megdugják, hát lehet végignézem utána annyi
14# és te akartad a két csajt?
Igen benne van a pakliban,hogy ennyi. Ha meg nem mész bele akkor meg azért.
Nekem kicsit kamu szaga van ennek a sztorinak, de sebaj menjünk bele a témába:)
Szóval nem ízlik amikor vissza nyal a fagyi. Megnyugtatlak mikor félrelép a barátnőd akkor is megdugják őt, csak te nem tudsz róla. Jobb így?
Azért, mert a kérdező barátnője belement a hármasba egy másik lánnyal, az még nem jelenti azt, hogy a kérdezőnek is bele kell mennie ebbe (hiába lenne így igazságos).
Amúgy érdekes, de az olyan kérdéseknél, amiknél a nò akar mással is lefeküdni nincs felháborodás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!