Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen úgy szexelni amikor megvan a vérzés ? Még sosem csinàltam úgy de a mostani pàrom szeretné
Mire figyeljek oda ?
Kérem akinek van tapasztalata
Van akinek ciklus idején úgy görcsöl a hasa hogy rá sem tud gondolni a szexre, másnak meg olyankor van a csúcson a libidója - nem vagyunk egyformák.
Semmi bajod nem lesz tőle. Három dologra figyeljetek:
- "málnaszörpös" lehet ez az, dupla lepedő, törcsi, előtte alapos tusolás, vagy csináljátok hátulról a fürdőkádban :) az enyhébb napokra már kapható ún. soft tampon is;
- fokozottabb higiénia, megbomlik egy kicsit a hüvelyflóra egyensúlya menses idején fogékonyabb a fertőzésekre;
- Védekezés!!! Tévhit hogy olyankor nem kell. Időnként több petesejt érhet be időben eltolva, szóval menses idején is teherbe lehet esni (ritkán de előfordulhat, jobb elkerülni a bajt).
Ha titeket nem zavar akkor egészségetekre :)
Ha odafigyeltek, akkor jó !
Jobban csúszik! :D
#12: ha meg is termékenyül a pluszban megérett és kilökődött petesejt, hová ágyazódik be? Merthogy a menses nem más, mint a méh megvastagodott nyálkahártyájának (amibe ugyebár a zigóta beágyazódhatna) leválása és távozása. Szerintem a hormonális állapotok abban a néhány napban pont nem megfelelőek egy beágyazódáshoz...
Egyébként meg természetesen jobb az elővigyázatosság, csak fura ez a magyarázat nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!