Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen úgy szexelni amikor megvan a vérzés ? Még sosem csinàltam úgy de a mostani pàrom szeretné
Mire figyeljek oda ?
Kérem akinek van tapasztalata
Hát, annyiból nekem fura, hogy mikor spontán szex van akkor gyorsan elkell intézni, hogy a tampont eltávolítsam :D olyankor mindig megkérem, hogy picit forduljon el és a tampont belerakom egy zsepibe, szex után pedig kidobom. Ennyi része "kínos" nekem, de amúgy semmi extra. Én nem vagyok túlságosan vérzős típus, tehát nincs maszatolás az ágyon stb. Utána egy fürdést mindenképpen kell tolni mindkettőtöknek. Mi is szoktunk szexelni mikor megvan, ha meg nagyon nagyon görcsölök, mert olyan is van, akkor max lesz*pom.
22L
#7es vagyok, lehagytam, hogy 4 éve együtt.
6-os, kilehet bírni pár napot, de az nem opció, hogy a lány is kívánja? :) én sokkal jobban kívánom mensi alatt, mint amúgy.
Amúgy is szűk vagyok, a menstruáció ideje alatt meg is duzzad a hüvely.
Mi 2x csináltuk, nem volt túl jó.
Nagyon sikamlós, sokkal inkább, mint nélküle. De óvatosan, mert érzékeny ilyenkor, lejjebb van esve a méh vagy mi a picsa. 32F
Törölközőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!