Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogyan fogant meg a gyereke?
Miből gondolod hogy az átlag ember tudja hogy melyik aktus során fogan meg a gyereke. Tegyük fel van egy első menet ami olyan mint a masodik kategoria, állatias gyors és van egy masodik egy pár óraval később amk egy lassú szeretkezés.
Na most akkor melyik lesz a nyerő?..
Tudod mit..átlagember ne válaszoljon rá, görgessen tovább, meg az is, aki nem tud válaszolni rá. :)
Vannak azért akik belenyúltak a tutiba egyből, az más kérdés hogy akarván akaratlanul. Nekik szól a kérdés.
Őszintén? Mi sem tudjuk.
A mai napig elég aktív a nemi életünk (igaz, a gyerkőc csak egy éves, a terhesség meg 9 hónap, de ez is sok idő :D), hogy a napi szeretkezés vagy az egyik 5-10 perces "siessünk mert megyek a melóba" aktus volt-e a befutó azt a fene se tudja.
Egyszer csak nem jött meg, majd egy héttel később okádni kezdtem még a parfümöm illatától is annyira irritált még az is.
2 gyorsteszt igazolta, hogy mégsem vagyok meddő hiába a pajzsmirigy alulműködés. 👌
Fogalmam sincs, mert akkoriban épp annyit dugtunk, mint a nyulak. Nem egy helyen éltünk, hétvégente találkoztunk, így amikor a karmaim közé kaparintottam, le nem szálltam a farkáról. :D
A második meg hamar jött, úgyhogy 2 etetés/altatás/visszaaltatás közt valamikor csak megfogant. Akkor már azért ritkábban rántott magára, de még mindig megvolt napi 1, néha 2... De nem igazán volt idő ilyen nagy, elmélyült romantikus szeretkezésekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!