Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek hogyan fogant meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quatermain kérdése:

Kinek hogyan fogant meg a gyereke?

Figyelt kérdés
Nem olyan egyszerű a kérdés, mint amilyennek tűnik, ezért kérek mindenkit ezt olvassa el, nem a szex A-tól Z-ig való folyamatára vagyok kíváncsi, hanem arra hogy az a szex mi volt konkrétan: szeretkezés vagy max. 2 percig tartó állatias ösztönös b*szás. Tudom elég fura a kérdés, de elgondolkodtam azon hogyan fogan meg egy átlag gyermek, most itt a lehetőség hogy anonim módon megteheti minden szülő, élőben elég sok ember nem az igazat mondja vagy abszolút nem válaszol. Nem szégyen egyik válasz sem, eltudom fogadni mindkettőt.

2020. okt. 28. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Miből gondolod hogy az átlag ember tudja hogy melyik aktus során fogan meg a gyereke. Tegyük fel van egy első menet ami olyan mint a masodik kategoria, állatias gyors és van egy masodik egy pár óraval később amk egy lassú szeretkezés.

Na most akkor melyik lesz a nyerő?..

2020. okt. 28. 21:39
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudod mit..átlagember ne válaszoljon rá, görgessen tovább, meg az is, aki nem tud válaszolni rá. :)

Vannak azért akik belenyúltak a tutiba egyből, az más kérdés hogy akarván akaratlanul. Nekik szól a kérdés.

2020. okt. 28. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Senki nem fog tudni válaszolni rá, mert senki nem is tudja hogy melyik aktus közben fogant a gyermeke.
2020. okt. 28. 22:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Na! Èn tudom! Csendes vanilla szex volt, mert a fèrjem haverja èpp aznap aludt nálunk, a mellettünk lèvő szobában.
2020. okt. 28. 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Akkoriban csak seggbe csináltuk, szóval a mai napig nem tudom, hogy fogant
2020. okt. 29. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
#5 lehet hogy nem is tőled van:D 🤔😉
2020. okt. 29. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Barom. Ha nem veletlen baleset alkalminal, senki sem tudja, meg az orvos sem tudna megmondani, melyik nap tortent.
2020. dec. 25. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs havi gond a csajomnál, akkor a heti 4-5 menet a minimum. Szóval nem lenne könnyű kitalálni.
2020. dec. 26. 00:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Mi sem tudjuk.

A mai napig elég aktív a nemi életünk (igaz, a gyerkőc csak egy éves, a terhesség meg 9 hónap, de ez is sok idő :D), hogy a napi szeretkezés vagy az egyik 5-10 perces "siessünk mert megyek a melóba" aktus volt-e a befutó azt a fene se tudja.

Egyszer csak nem jött meg, majd egy héttel később okádni kezdtem még a parfümöm illatától is annyira irritált még az is.

2 gyorsteszt igazolta, hogy mégsem vagyok meddő hiába a pajzsmirigy alulműködés. 👌

2020. dec. 26. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, mert akkoriban épp annyit dugtunk, mint a nyulak. Nem egy helyen éltünk, hétvégente találkoztunk, így amikor a karmaim közé kaparintottam, le nem szálltam a farkáról. :D

A második meg hamar jött, úgyhogy 2 etetés/altatás/visszaaltatás közt valamikor csak megfogant. Akkor már azért ritkábban rántott magára, de még mindig megvolt napi 1, néha 2... De nem igazán volt idő ilyen nagy, elmélyült romantikus szeretkezésekre.

2020. dec. 27. 01:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!