Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mennyire beszélitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire beszélitek ki baráti körben a párotok méretét, a kapcsolat szexuális életét?

Figyelt kérdés

2020. okt. 28. 16:39
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Tyűha, kicsit elfajzott a dolog :D

Ha negatív véleménnyel vagy egy srácról, az is vélemény, sanszos, hogy nem stimmelt minden, azért se működött teljesen a dolo. Véleményem szerint nincs azzal semmi baj, ha a lányok megbeszélnek mindent a párjukról egymás között, ha jó, ha nem jó. A lényeg, hogy beszéljék meg a párjukkal is, hogyha nem jó valami, hogy fejlödni tudjon a kapcsolat. Nálam mindig az a fontos szexnél, hogy úgy végződjön, hogy ha más kérdezi, azt tudja mondani, hogy ez fenomenális volt. Ha ezt mondja, tudom, hogy tényleg az volt, még akkor is, ha ezt elég ritkán beszélik ki a nők egymás között.

2020. okt. 29. 01:00
 22/31 anonim ***** válasza:
35%
minden lány/nő mindent kibeszél. így vannak összerakva. intimitásra képtelenek, bár ezt hazudják magukról. nem kell bedőlni. ha jót akarsz, ne ossz meg egy nővel kényes infót soha, mert kifecsegi. nem hiába a vénasszonyok pletykásak, és nem a vénemberek. már fiatalon is ilyenek.
2020. okt. 29. 01:03
 23/31 A kérdező kommentje:
És, ha kifecsegi? Miért árt az nekem? :D Nincs az ég világon semmi, amitől félnem kellene, ha nekik ez jó, fecsegjék. Csak kíváncsi voltam, hogy teszik is-e.
2020. okt. 29. 01:07
 24/31 anonim ***** válasza:
48%

mucikám, te azt csak hiszed, hogy azt fecsegi ki, amit te szeretnél. :D

álomvilágban élsz. ők sokkal kegyetlenebbek.

2020. okt. 29. 01:09
 25/31 A kérdező kommentje:
Rejtett sérelmeid lehetnek "mucikám" :D Fecsegjen ki bármit, abszolút nincs félnivalóm. De köszönöm a válaszod!
2020. okt. 29. 01:18
 26/31 anonim ***** válasza:
61%
figyu mucikám! ha ennyire szeretnéd elérni, hogy a kis kukidról beszélgessen a csajod a barátnőjével, miért nem beszélsz róla neki te magad?? Hmm? az már ciki lenne, mi? sőt, miért nem kürtölöd szét a Nyugati téren vagy a Blahán a megafonba, hogy mekkora, hányszor és hogyan? Nosza, rajta! Hadd tudja meg mindenki, hisz erre vágysz! :D
2020. okt. 29. 02:05
 27/31 A kérdező kommentje:
Félreérted picit, nem vágyok rá Mucika, egyszerűen csak nem zavar, szimplán kíváncsi voltam, hogy ez lányok körében gyakori-e. Köszi, hogy itt voltál! :)
2020. okt. 29. 10:46
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
nagyon is vágysz rá kicsikém. e körül forog a töpörtyű agyacskád. élveznéd, de beszari vagy, hogy te magad jelents be dolgokat nyilvánosan. értem én az ilyenek működését ne aggódj! :D
2020. okt. 29. 12:49
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező! Akkor van joga ilyen jellegű dolgokat kibeszélni, ha előtte engedélyt kér rá tőled.
2020. okt. 29. 19:23
 30/31 anonim ***** válasza:
22-esnél a pont! :)
2020. okt. 29. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!