Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire beszélitek ki baráti körben a párotok méretét, a kapcsolat szexuális életét?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 16:39
1/31 anonim válasza:
Méretet semennyire. Részleteket semennyire. Esetleg annyit, hogy nagyon jó vele.
2/31 anonim válasza:
Amennyire a helyzet megkivánja. Elég nyitottak vagyunk, és úgy gondolom, hogy bármit el lehet mondani ami a páromra nem hátrányos (tehát mondjuk nem alázom meg vele). Ha van egy probléma, vagy fontos kérdés, azt más, tapasztaltabb nők szemszögéből is szeretném megvizsgálni, erre is valók a barátok.
3/31 anonim válasza:
Többnyire semennyire - te mennyire beszéled ki a haverjaiddal hogy a párodnak milyen alakú, formájú a puncija?
4/31 A kérdező kommentje:
Az egy másik részletkérdés :) a puncijáról én pl nem szoktam beszélni a barátaimnak, de ha pl "kellemes" éjszakám volt, arról szívesen beszámolok, úgy, hogy ne érje negatívként a barátnőm.
2020. okt. 28. 17:08
5/31 anonim válasza:
Én a legjobb barátnőmmel mindent megbeszélünk.
6/31 anonim válasza:
5#
Akkor is elmondod, ha a párodra rossz fényt vet?
Pl gondolok itt h hamar elmegy, kicsi neki, nem állt fel...
8/31 anonim válasza:
A barátnőmmel mindent. Jót és rosszat méretet, mindent. Erre valók a baràtok.
9/31 anonim válasza:
8-as!
Nem arra valóak, hogy kibeszéld a palidat a háta mögött és lejárassad!
10/31 anonim válasza:
9
Mèrt kellene a barátnőm előtt titkolni ha kis farka van, gyorstüzelő vagy bèna? Sőt volt olyan aki folyton azzal dicsekedett hogy mekkora kirâly az àgyban. Aztàn egy kisfarkú gyorstüzelő egy nulla volt. Minden ismerősömnek elmondtam, nehogy bedöljenek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!