Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idosebb ferfi mit vesz le abbol, ha egy tini lany sokat nezi ot?
Figyelt kérdés
2020. okt. 27. 22:47
11/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan a korat. 20 evvel idosebb nalam kb.
(18 vagyok)
2020. okt. 27. 23:00
12/20 anonim válasza:
Biztos gondolja, hog y tetszik neki
13/20 anonim válasza:
Nekem azt jelenti, hogy valamiért érdemlem. Ha még van a szemkontaktus, örömmel ismerkedésbe kezdek vele.
43/F, házas
14/20 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy, lehet hogy látja rajtad hogy tetszik neked és nem akar belemenni.
15/20 A kérdező kommentje:
Szivas 😅
2020. okt. 27. 23:11
16/20 anonim válasza:
Volt egy kapcsolatom, ami így kezdődött.
F
17/20 anonim válasza:
Hol vannak az ilyen tini lányok, Kaposváron egyfolytában ilyet keresek! 39F
18/20 anonim válasza:
Nekem esélyesen fel se tűnne... :D Ha akarsz valamit, mondd meg. :) Bár lehet hogy azért, mert csak 32 vagyok.
19/20 anonim válasza:
Hidd el hogy hiába keresel ilyet, ha szarul nézel ki és nem jössz be nekik akkor nem fognak megtalálni. Márpedig van valami probléma ha te csak keresgélsz és nem találsz..
20/20 anonim válasza:
Én azért néztem egy ilyen öreg pasast, hogy milyen undorító fejé van.. Ráncos, meg tukó orr.. Erre odajött... Majdnem hánytam.. Lebácsiztam és elhúztam onnan.. Mégis mit képzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!