Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ ferfiak, milyen ha reggel mar rogton az elso alkalommal lecumiznak mikor all a farkatok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy kozvetlenul miutan felkeltek. Jobban esik olyankor, esetleg ugyan olyan mint barmikor maskor? Vagy inkabb pihenni akartok meg olyankor?2020. okt. 27. 22:24
2/11 anonim válasza:
Jól esik! De viszonozni is szoktam amikor Ő úgy ébred!
4/11 anonim válasza:
En is szoktam iLet csinalni paromnak.
Ha reggel felkelek 5 pwrccel hamarabb, elkezdem simizni neki, es idotol fuggoen eljatszok vele.
Ha hetvege pl, es nem sietunk, egy 20-25 percet elkenyesztetem.
Meg sosem haragudott erte.
:D
Csinald neki batran
6/11 anonim válasza:
En felvetettem a paromnak, de mindig pisilnie kell reggel, igy valszeg nem lenne olyan.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem kéne pisilni, már csak egy orál kedvelő lány kellene. F
8/11 anonim válasza:
Általában nagyon kell pisilnem, amikor felébredek, szóval fájó hólyaggal nem esik jól, de pisi után mehet.
9/11 anonim válasza:
Mi a baj azzal h pisilni kell?
Pisilek és bekapja utána. Nem kell ebbol kint csinalni. :)
10/11 varazslo77 válasza:
Nagyon jó èrzès föleg hogy általában álló farokall èbredek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!