Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy ne legyek szexuális ösztönlény?

Figyelt kérdés
Sajnos az vagyok nagyon. A nők ki semmiztek ennek köszönhetően. Volt kb másfél millió forint félre téve nekem na azt mind elszedték tőlem. Mivel egy szép nőnek nem tudok ellenállni. És nagyon könnyű engem kihasználni. Kifogtam néhány ilyen nőt oda is lett minden pénzem. Nagyon könnyen szerelmes leszek és a szexet is nagyon imádom. És bármit megteszek érte. És persze mind nagyon okos nő volt a vége az lett hogy mind lehúzott amennyivel csak tudott. Nem maradt semmi. Pedig sokat dolgoztam azért. Nem tudok ellenállni pedig tudom hogy az a nő tipus veszélyes. Elég egy szép nagy csupasz meztelen mell és sírni tudnék annyira gyönyörű. Nem tudom hogy teremtett ilyen csodákat a természet mint a nők, de nagyon oda vagyok értük még mindig. De sajnos kihasználták ezt persze kaptam cserébe nagyon sok jót de minden rájuk lett költve. Most már csak a fizetésem maradt és hónapról hónapra élek ezek a szexy démonok miatt. Hogy ne legyek ilyen balek? Fsz feláll ész megáll.

2020. okt. 27. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#6 hol találtál te ilyen barmokat? Én eddig csak olyanról hallottam, hogy testilag használják ki a nőket...
2020. okt. 28. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Én szeretek szexuális véglényként élni... Imádom a szexet! Most felnőttként a legjobb!
2020. okt. 28. 08:55
 13/15 anonim ***** válasza:

#10!

Rezsi, kaja, utazás (tankolás havi 50e, szállás, étterem).

Elmegy az, ha éppen van miből.

2020. okt. 28. 10:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Mifelénk szarevőnek mondják, aki a nővel töltött időt, a programokra költött pénzt, a benzinköltséget mind összeadja, és kiszámolja, mennyiben van neki havonta. (Remélem, azt levonta, amit ő evett-ivott meg, és egyedül nem autózott egy métert sem.)
2020. okt. 28. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:

14!

Látom nem érted a különbséget. Amikor szakításnál egy nő azt mondja, hogy egy fillért sem költöttem a kapcsolatra, de valójában havi 200e elment rá, az nem ugyanaz, amikor én hoznám fel, hogy mennyibe került nekem az a kapcsolat.

Nem én nyújtottam be a számlát.

2020. okt. 28. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!