Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné prostituálthoz befizetnem?
szerintem a prosti gáz
a prostinak a szex meló
ami amúgy neked fontos és aokat vársz tőle
így csalódás éesz
meg lehúznak pénzzel,
egy tapasztalat én 25 évesen elmentem egyhez lehúzott de nem drasztikusan (fel lehet úgy fogni hogy elmentél belőle bulizni fizettél pár sört)
ha onnan nézem hogy végre dugtam és fogtam stb egy velem egykórú igazán dögös kis csajt akkor megérte,ha onnan hogy lehet hogy elkaptam valamit a natúr miatt na meg a gumi se annyira tuti akkor nem. Pár hónapja figyelem vannak-e tünetek eddig csak 1-2 pattanás ami lehet természetes vagy pl borotválás/borotválkozás miatt. Viszont nem vagyok nyugodt ezért elmegyek std tesztre még nem tudom hogy magánúton-e ami vagy 30 ezer és még ennyi hogy teljes körű legyen. Ebből a helyzetből kurvára nem éri meg ha vicces akarok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!